Annonce
Elbobladet

Nyt til negle og vipper: Skønhedssalon slår dørene op i gågaden

Mi Pham og Minh Nguyen mødte hinanden i Sverige, men er nu flyttet til Fredericia, hvor de åbner skønhedssalonen Bee Beauty til sommer. For Mi Pham er det et gensyn med Fredericia og byens handelsliv. Her er hun et kendt ansigt hos Kims Køkken, hvor hun har arbejdet gennem mange år. Når salonen åbner til sommer begynder et nyt kapitel imidlertid i arbejdslivet. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Til sommer kan folk få ordnet negle og vipper hos Bee Beauty i Vendersgade. Bag den kommende salon står en hjemvendt fredericianer, der er hjemvendt til fæstningsbyen med sin mand.

Fredericia: Det bliver en festdag for både tæer og hænder, når salonen Bee Beauty slår dørene op i Vendersgade 9.

Hvornår åbningen sker, er endnu uvist, da lokalet skal istandsættes, men den forventes at stå klar til sommer.

Bag salonen står 27-årige Minh Nguyen og hustruen Mi Pham på 25 år. Sammen kommer de til at tilbyde manicure og pedicure, som er skønhedsbehandling af negle på henholdsvis hænder og fødder. Også øjenvipperne kan kunderne få lavet hos Bee Beauty.


Jeg synes, byen trænger til en salon, hvor der er et særligt fokus på negle og øjenvipper, så vi glæder os helt vildt til at blive klar.

Mi Pham, Be Beauty


- Jeg synes, byen trænger til en salon, hvor der er et særligt fokus på negle og øjenvipper, så vi glæder os helt vildt til at blive klar, siger Mi Pham.

Annonce

Hjem til Fredericia

Ægteparret mødte hinanden i Sverige, da Mi Pham var i praktik og ved at uddanne sig og inden for manicure og pedicure. Samme branche har Minh Nguyen specialiseret sig i, og efter et år i Stockholm er de rejst til Fredericia, som Mi Pham kender særdeles godt.

Vendersgade 9 har tidligere været hjemsted for frisørsalonen Sax. Til sommer rykker Bee Beauty ind på adressen. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Hun er nemlig datter af Kim Tan, som ejer Kims Køkken i Gothersgade. Han kommer også til at hjælpe de to unge butiksdrivende med det administrative arbejde. Og så er han glad for at få sin datter og svigersøn tættere på.

- Det kan være, at jeg er heldig også at kunne få mine fødder behandlet, siger Kim Tan grinende, imens han kigger på datter og svigersøn, der også trækker på smilebåndet ved tanken.

Annonce

Nyt eventyr

For Minh Nguyen venter nye omgivelser, men han ser frem til det nye eventyr med sin hustru.

- Jeg har arbejdet inden for branchen gennem syv år, så på den måde er jeg tryg og vant til det, men jeg glæder mig til, at det bliver her i Fredericia, for jeg kan godt lide byen, siger han.

Parret er samtidig begejstret ved tanken om at holde til i Vendersgade. Selvom gaden har flere tomme butikslokaler, er der så småt ved at danne sig et fællesskab af skønhedssaloner og personlig pleje i den nordlige del af gågadestrækningen, hvor Bee Beauty også får adresse.

- Vi er glade for at blive en del af fællesskabet med de mange saloner i gaden, så valgmulighederne er store, og folk i endnu højere grad lader sig inspirere, når de går en tur i gaden, siger Mi Pham.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Børn synger salmer i det fri

Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce