Annonce
Elbobladet

Olrik hjælper med jagten på den eneste ene

Jakob Olrik har ikke nødvendigvis svaret på, hvordan man finder den eneste ene, men han har undersøgt hvilke faldgruber der er, og hvordan man arbejder for kærligheden. PR-foto
Vind to billetter til Jakob Olriks nye show.
Annonce

Middelfart: Mange har fundet den eneste ene, men der er lige så mange, der leder. Med sit nye show "Den eneste ene" sætter forfatter og foredragsholder Jakob Olrik fokus på, hvad der sker, når vi forelsker os og søger efter kærligheden.

- Jeg har talt med hundredevis af kvinder på mine turneer, og der et spørgsmål, der dukkede op igen og igen: "Hvordan finder jeg/holder fast i den eneste ene! Ham som jeg kan elske, og som elsker mig?", og det har gjort mig nysgerrig på vores forventninger til hinanden og vores længsel, og jeg har i årevis dykket ned i dette emne, og nu lavet dette unikke show om kærlighed, forventninger, frygt og længsel, lyder det fra Jakob Olrik i en pressemeddelelse.

Ifølge Jakob Olrik er der noget helt fundamentalt, danskerne har glemt, når det kommer til det store spørgsmål om den eneste ene: At vi skal arbejde for kærligheden. Også selvom vi er sammen med den rette.

Oplev hans nye show 5. september kl. 19 på Middelfart Bibliotek. Der er entre.

Annonce

Vind to billetter til showet

ElboBladet har fået to billetter, som vi sætter på højkant. Du kan vinde de to billetter, hvis du kan svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad hedder Jakob Olriks nye show?

Send dit svar i en email til: redaktion@elbobladet.dk

Skriv 'Olrik' i emnefeltet. Vi skal have dit svar senest fredag den 23. august. Vi trækker lod blandt de indsendte og offentliggører vinderen i ElboBladet i uge 35.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce