Annonce
Elbobladet

Opfordring: Saml ind til en hjertestarter

Når det går galt, er det vigtigt med god og hurtig hjælp. Arkivfoto: Palle Herløv
Annonce

Fredericia: Niels Poulsen fra Hjerteforeningen i Fredericia opfordrer byens indbyggere til at starte indsamlingsgrupper, der går for en hjertestarter ved Hjerteforeningens Landsuddeling den 30. august.

Flere hjertestartere og mere tryghed til Fredericia. Det håber Niels Poulsen fra Hjerteforeningen i Fredericia bliver resultatet, når Hjerteforeningen ved Landsuddelingen 2020 samler ind for at kunne dele hjertestartere ud.

Brug af hjertestartere ved et hjertestop kan betyde forskellen på liv eller død, og derfor opfordrer Niels Poulsen byens indbyggere til at starte en indsamlingsgruppe. Niels Poulsen kan kontaktes på telefon 21 66 13 25.

Annonce

Sådan får du en gratis hjertestarter

Alt det kræver for at få en gratis hjertestarter til Fredericia er, at du samler en gruppe, der går mindst 15 indsamlingsruter søndag den 30. august. Derefter modtager I en gratis hjertestarter, som gruppen selv bestemmer, hvor skal placeres.

Hjertestarteren bliver professionelt monteret i et klimaskab af en elektriker fra TS-gruppen. Og som noget nyt modtager gruppen også et års ServicePlus-aftale, så I ikke skal bekymre sig om overvågning af hjertestarteren, service og eventuelle reparationer. Man kan også deltage som enkeltperson uden at være med i en gruppe. PFA

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Fællessang med afstand

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Tur til Jelling og Albert i Vejle

Elbobladet

Jung kommer til byen

Elbobladet

Bysbarn viser fotokunst i Trinitatis

Elbobladet

Et liv i broget sammenhæng

Elbobladet

Dobbelt jubilæum i dagplejen

Elbobladet

25 år med malerbøtter og pensler

Annonce