Annonce
Elbobladet

På den 2. side: Når livet gør indtryk

Journalist Gustav Roesbjerg Mygind. Foto: Søren Gylling

Jo, så skulle den være god nok. Fodboldsæsonen kan godt blive afviklet dette forår. Efter at have lagt støvlerne på hylden i godt og vel halvandet år, har jeg igen fundet dem frem og er begyndt at trille med bolden i den lokale klub.

De gamle ben er ikke, hvad de har været, og kroppen føles bare lidt mere øm efter 90 minutters motion, end jeg husker.

Men nøj, hvor er det vidunderligt!

Der er kommet nye fodbolde på suppen.

Hvor trænerne tidligere har sat pris på, at spillerne møder ind i god tid, har det heddet sig, at man tidligst må dukke op fem minutter før træningen begynder. Så kan holdet før komme af banen, og man kan på den måde undgå at kommer i nærkontakt ude under den åbne himmel.

Samtidig er banen delt op, så det er strengt forbudt at passere midterlinjen. Jeg forestillede mig ikke, at det ville være så voldsomt, da jeg begyndte. Jeg skulle tage fejl, men ikke klage i forhold til situationen i øjeblikket.

For på den 2. side kan det lade sig gøre at træne. Jeg kan faktisk dyrke min fritidsinteresse i modsætning til så mange andre, der endnu må vente på at samles i fællesskaber.

Og nå ja, når bolden ruller, er der alligevel ingen, der skænker virus en tanke i skud og tacklinger. Så føles alt alligevel som det vante.

Annonce

Livet i perspektiv

I denne uge sætter ElboBladet fokus på hjertesygdom på siderne 20-22, hvor du kan læse om 22-årige Christina. Hun lider af en sjælden hjertesygdom, der betyder, at hendes liv ikke er som alle andres.

Et stort behov for restituering og begrænsninger, men samtidig et ligeså stort ønske om en hverdag som alle venindernes. Det er det liv, Christina må forholde sig til. Alligevel tager det ikke livsmodet og -glæden fra hende.

Du kan også læse om, hvordan sygdommen påvirker Christinas familie, og hvilke initiativer Hjerteforeningen gør for at hjælpe både hjertesyge og pårørende igennem svære perioder.


Når man går rundt og synes, at omstændighederne i livet kan være lidt hårde og trælse, så er det måske meget sundt at blive påmindet om de muligheder, livet byder i stedet for begrænsningerne.


Når man går rundt og synes, at omstændighederne i livet kan være lidt hårde og trælse, så er det måske meget sundt at blive påmindet om de muligheder, livet byder i stedet for begrænsningerne.

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at snakken med Christina ikke gjorde indtryk. Det håber jeg også, at den gør på dig, kære læser.

Hils din nabo fra ElboBladet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Børn synger salmer i det fri

Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce