Annonce
Elbobladet

Pift karryretten og krebinetterne op med sødme fra æbler

De søde og syrlige æbler går rigtig godt til kød - i særdeleshed til svinekød, sådan som du kender det fra æbleflæsk, fortæller kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang. Arkivfoto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Brug sensommerens modne æbler til at give et sødt modspil i det salte køkken.
Annonce
Elbobladet

Julekoncerter med Mandagskoret

Annonce
Elbobladet

Besøg af Det Kgl. Teater med forestillingen København

Annonce
Elbobladet

Restaurant Ti Trin Ned har fået stjålet Michelin-plakette

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny Madsby-boss må lægge bånd på sig selv

Elbobladet

Vi kroner cremen af cremen: Hvis verdens bedste butikker findes i Fredericia kan du foreslå dem nu

Elbobladet

Nyt liv i gamle dukker: Gakket forestilling vender tilbage - og med en lokal darling i debut

Elbobladet

Kom i julestemning med hyggelige juleboder

Elbobladet

Julefrokost, mad og musik i Seniorhuset

Elbobladet

Fransk vintage jul

Elbobladet

Advent med jubilæumskage og adventskantate

Elbobladet

Babycafé - børns sprog og bøger

Annonce