Annonce
Elbobladet

Pizzeria tilbyder gratis pizza til enkelte faggrupper: Vil gøre en ekstra indsats for andre

Erlind og Armend Kinolli driver Fredericia Pizza & Kebab på Devantiersvej. I øjeblikket tilbyder de blandt andet gratis pizza til sygeplejersker og læger. Arkivfoto
Fredericia Pizza & Kebab Hos Kinolli har valgt at tilbyde enkelte faggrupper gratis pizza under coronapandemien. Flere har dog ærgret sig over, at de ikke er inkluderet i tiltaget.
Annonce

Fredericia: Coronavirussen fylder i samfundet i øjeblikket. Det mærker man også til hos Fredericia Pizza & Grill Hos Kinolli, der er beliggende på Devantiersvej, hvor der er iværksat ekstra tiltag for at undgå spredelse af smitte.

Derudover har pizzeriaet valgt at tilbyde gratis pizza til læger og sygeplejersker.

- Vi tænkte, at nu hvor alle folk er pressede i denne situation, vil vi gøre en ekstra indsats for nogle af dem, som gør en ekstra indsats. Og der er sygeplejersker og læger nogle af dem, som har en kæmpe betydning for, at samfundet kan hænge sammen i øjeblikket, siger Erlind Kinolli, som driver pizzeriaet sammen med sin bror Armend Kinolli.

Annonce

Enkelte undrende kommentarer

Generelt har beslutningen ført meget positive tilkendegivelser med sig. På sociale medier har flere personer dog spurgt undrende, hvorfor deres erhverv ikke er inkluderet.

- Jeg ved ikke, om de tænker, at jeg og Armend kan redde hele Danmark med gratis pizza. Det kan vi desværre ikke. Det betyder dog ikke, at de mange andre faggrupper, som gør en kæmpe indsats i øjeblikket, er glemt. Jeg har en svigersøster og storesøster, som begge arbejder i hjemmeplejen. De fortæller om, at de er pressede af ekstra vagter, ligesom de skal passe ekstra på, når de er sammen med de ældre og svage. Men vi skal også kunne få vores egen økonomi til at hænge sammen, så det er derfor, vi kun har valgt de tre erhverv, siger Erlind Kinolli.

Han begrunder valget af de to erhverv med nogle personlige oplevelser, som han dog ikke ønsker at uddybe.

Annonce

Positive oplevelser

Det er dog langt fra de undrende kommentarer, som har fyldt, siden pizzeriaet torsdag begyndte sit tiltag. Cirka 10-15 personer gjorde brug af det, men det har samtidig ført positive kommentarer med sig fra uventet kant.

- Der kom blandt andet en person fra hjemmeplejen, som egentlig ikke havde lyst til pizza, men gerne ville støtte op om os og vores tiltag, Det var rørende at opleve, siger Erlind Kinolli.

Annonce

Fokus på rengøring

Selvom de på pizzeriaet er travlt beskæftiget for tiden, havde brødrene dog gerne været virussen foruden. Hygiejne og rengøring fylder i øjeblikket ekstra meget, og al betjening og udlevering af mad foregår udenfor pizzeriaet, der er forbeholdt personale.

Et studie har vist, at virussen kan overleve på pap i op til 24 timer, så også her rådgiver pizzeriaet sine kunder.

- Vi anbefaler, at kunderne spritter fingre, efter at de har taget pizzaen ud af bakken og på tallerken, siger Erlind Kinolli, som dog ikke har oplevet smitte hos personale.

Tilbuddet med gratis pizza til læger og sygeplejersker løber frem til 31. marts. Der skal vises gyldigt ID, hvis man vil gøre brug af tilbuddet.

I første omgang gjaldt det også politibetjente, men efter at pizzeriaet er gjort opmærksom på, at de ikke må tage imod gratis pizza, er de frataget tilbuddet.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Syng Sammen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Treldevejens Genbrug er åbnet

Elbobladet

Du store kineser

Elbobladet

Der blev sat priser ved Røde Kors

Annonce