Annonce
Elbobladet

Platform er klar - nu skal der varer på hylderne

Platformen er teknisk set oppe at stå til at lukke forretninger og virksomheder og kunder ind til et digitalt torv. Der skal bare puttes varer på hylderne, konstaterer Steen Jensen, som har både Business Fredericia, Fredericia Shopping og Fredericia Kommune med til at skubbe projektet i gang. Foto: Peter Leth-Larsen
Det digitale koncept er på plads, så butikker og virksomheder kan melde ind til den lokale markedsplads Whale24, hvad de kunne have lyst til at udbyde til salg af varer og ydelser.
Annonce

Fredericia: Idemand bag internetportalen Fredericia Whale24 Steen Jensen er klar til at sætte liv i den digitale markedsplads. Målet er, at den kan åbne sidst i næste uge.

- Vi er klar til drift. Teknikken er parat, så nu skal vi bare have varer fyldt ind på hylderne, siger Steen Jensen, som tirsdag fik byrådets opbakning til at sætte portalen i værk.

Portalen skal være med til sikre, at fredericianerne kan handle lokalt på nettet.

- Vi får i samarbejde med Business Fredericia, Shopping og Håndværkerforeningen gang i en hvervekampagne, hvor vi vil gøre Fredercias erhvervsliv opmærksom på markedspladsen. Formålet er at hjælpe med at fastholde vores lokale erhvervs - og byliv, siger Steen Jensen.

Portal gøres klar

Platformen Whale24 er ikke aktiv endnu.

Hvis man vil sælge varer eller ydelser, henvender man sig til Whale24, Steen Jensen.

Det sker via support@whale24.com.

Derefter modtager man et skema, hvor produkter og services skal beskrives og med link til vores billedbank.

Whale24 er klar til, at hjælpe med processen.

Annonce

Attraktiv portal

I de kommende dage og uger håber Steen Jensen, at interesserede virksomheder vil kontakte ham og hans folk for at blive registreret som leverandør på markedspladsen. Markedspladsen er rettet mod både borgere, erhvervsliv og kommunen.

- Vi i Whale24 vil også være aktive i bestræbelserne på, at opbygge en solid platform med mange leverandører fra forskellige brancher, så kunderne, herunder finder markedspladsen attraktiv. Jo hurtigere virksomhederne reagerer, jo hurtigere kan vi få åbnet markedspladsen for handel, siger Steen Jensen.

- Hvad skal butikker og erhvervsliv gøre?

- De skal kontakte os, og så melde ind, hvilke varer og ydelser de gerne vil have, at vi putter på hylderne for dem, siger Steen Jensen.

- Hvad med borgerne?

- I første omgang skal kunderne, herunder bl.a. borgerne i Fredericia, ikke foretage sig noget. Når der er kommet vare - og services på hylderne, giver vi lyd fra os igen, siger Steen Jensen.

Når portalen er i gang kan man digitalt gå på indkøb, fylde sin indkøbskurv og enten afhente eller få sine varer eller ydelser leveret.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredagsjam på Tøjhuset genopstår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Debbie elsker eventyr

Annonce