Annonce
Elbobladet

Pop-Piloter kan melde sig på Ungdommens Hus

Pop-pilot er i år udelukkende et fredericiansk projekt. Foto: Ungdommens Hus
I år er det kun i Fredericia, den populære musiklejr for piger gennemføres.
Annonce

Fredericia: Tilmeldingen til Pop-pilot i perioden 10. oktober – 17. oktober på Ungdommens Hus er nu åben. Den populære musiklejr kun for piger vil i år kun komme til at foregå i Fredericia.

Pop-pilot er musiklejr kun for piger i alderen 14-19 år, der har fokus på fællesskab, originalitet, empowerment og musik. Lejren henvender sig til såvel helt uøvede som piger, der har stiftet bekendtskab med musikkens verden, og ledes af kvindelige musikere med stor erfaring fra egne musikalske karrierer. Lejrene har siden 2012 været arrangeret i samarbejde med ROSA og afvikles i efterårsferien.

Formålet med Pop-pilot er at styrke teenagepigernes tro på kreative og musiske evner på et tidspunkt i livet, hvor afgørende personlige kompetencer opstår og modnes.

Arrangørerne skriver:

- Du skal have lyst til at bo sammen med nye kammerater og være en del af fællesskabet under hele Pop-Pilot forløbet. Vi sørger for instrumenter, et sted at bo, mad og ikke mindst undervisning af dygtige kvindelige musikere.

På campen lærer du at skrive sange og spille på instrumenter (eller bliver bedre til det). Det er fedest at gøre ting sammen, så vi spiller naturligvis i bands! Det hele kulminerer med en afslutningskoncert, hvor din familie er velkommen.

Når du ikke er i øvelokale eller i gang med en workshop, så kan du slappe af eller hygge dig i Ungdommens Hus’ fede lokaler. Pop-Pilots ‘storesøstre’ er unge kvinder, som sørger for sociale aktiviteter, hygge og trivsel for pigerne.

Praktisk info: Vi tilrettelægger naturligvis lejren i henhold til myndighedernes anbefalinger.

Deadline for ansøgning er 25 september september 2020 på rosa.org.

Da der er et begrænset antal pladser, gives de efter først til mølle-princippet. PFA

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Trekking rammer tidens trend

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Spejderliv er friluftsliv

Elbobladet

Giv haven et eksotisk pift

Elbobladet

Opel sætter strøm til Vivaro

Annonce