Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Så skete det, Danmark åbner!

Fredag morgen lå der en plan klar for, hvordan Danmark åbner igen. Den kommer lige i rette tid, for optimismen fik et ekstra nyk op ad, nu hvor foråret også er ved at finde vejen frem – endelig!

Endelig er der grund til at være ekstra optimistisk og blive glad på vegne af hele samfundet. Vi er ikke i mål endnu, men vi er på rette vej. Vaccinationsprogrammet foldes mere og mere ud, og det skrider fremad med de udfordringer, der er undervejs, og særligt er der grund til at være taknemmelig over, at der er udviklet mange vacciner, så der er nogle at vælge imellem. Mennesker, som er blevet vaccineret, titter frem igen, og det er rørende at se dem og mærke, at nu er vi på vej.

For kirkens vedkommende gælder det også, at nu åbner der sig flere muligheder, end vi har haft siden nytår. Endnu mangler vi at få de nye retningslinjer, så vi ved, hvad vi kan og må, men ud fra de tal, der er blevet offentliggjort, om hvor store forsamlinger må være, kan der fra i løbet af maj og juni fejres stadig større familiefester. Og som de fleste ved, hører der tit en fest til, når man har været i kirken. Eller sagt på en anden måde: Festen begynder i kirken og fortsætter derhjemme, på restauranten eller der, hvor man slår sig løs.


Og som de fleste ved, hører der tit en fest til, når man har været i kirken. Eller sagt på en anden måde: Festen begynder i kirken og fortsætter derhjemme, på restauranten eller der, hvor man slår sig løs.


Derfor er der også grund til at begynde at glæde sig til juni måned, for 11. juni løftes forsamlingsloftet til 100 personer ved en privat forsamling. Med de tal kan man fejre konfirmation, så invitationerne kan sendes ud – også selvom vi mangler de sidste tal for, hvor mange vi må være i kirken, men mon ikke forholdene bliver i det mindste, som de var i august, hvor sidste års konfirmationer for manges vedkommende endte med at lande?

Det var i fredags tidligt om morgenen, beskeden kom ud, og jeg må for mit eget vedkommende sige, at det gjorde dagen endnu bedre, end den allerede var. Hendes majestæt, Dronning Margrethe II, havde jo fødselsdag, så flaget var allerede hejst, og mon ikke også forårssolen skinnede lidt ekstra fra en næste skyfri himmel. Den gjorde den da – i hvert fald i Taulov og i resten af vores egn.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Mystisk musikvideo fra Fredericia

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny genbrugsbutik i Prinsessegade: Sussi udlever retrodrømmen

Elbobladet

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Elbobladet

Mere liv i Vendersgade: Patienter rykker ind og ny restaurant er på vej

Elbobladet

Arkana kommer til sommer

Elbobladet

Nyt liv på vej i det gamle bøfhus: Succesfuld dessertcafé vælger Fredericia foran Odense, Herning og Aarhus

Elbobladet

Venner er gået sammen om at åbne tattoo-butik: - En fælles arbejdsdag er bedre end en dag derhjemme

Elbobladet

På den 2. side: Klar, parat, spis

Annonce