Annonce
Elbobladet

Radiovært Søren Dahl og sangerinde Simone skaber julestemning i Sct. Michaelis Kirke

Radiovært og ambassadør for Hjerteforeningen og sangerinde Simone giver julekoncert i Sct. Michaelis Kirke den 18. december. Det er Hjerteforeningen Fredericia, der står bag arrangementet, og for hver billet, der bliver solgt modtager hjerteforeningen 30 kr. til det frivillige arbejde. Privatfoto
Annonce

Fredericia: Onsdag den 18. december kl. 19.30 indbyder Hjerteforeningen Fredericia til julekoncert i Sct. Michaelis Kirke. Radiovært og ambassadør for Hjerteforeningen Søren Dahl vil sammen med sangerinde Simone og med pianist Christian Kruse ved tangenterne sørge for den helt rigtige julestemning. Ved koncerten i Fredericia synger Simone et udvalg af julens dejlige salmer og sange. Radiovært Søren Dahl krydrer aftenen med at fortælle julehistorier og anekdoter om det moderne menneskes trængsler i julen og om den ensomhed, der kan ramme i juletiden. Søren Dahl spiller også trompet i løbet af koncerten.

Billetter kan købes på www.ticketmaster.dk – her søges efter på ”Simone Søren Dahl”, så kommer man frem til koncerterne. Man kan også købe billet ved at ringe til TicketMaster på tlf. 7015 6565.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce