Annonce
Elbobladet

Raffinaderiet giver 25.000 kroner til coronahjælp: Bliver til gavekort

Shell giver 25.000 kr. til særlig ordning med gavekort for at kickstarte omsætning efter corona. Arkivfoto: Angelina Owino
Annonce

Fredericia: Shell Raffinaderiet støtter nu også kampagnen, så spisesteder og butikker igen kan få gang i kasseroller og kasseapparater efter måneder med nedlukning.

Den store arbejdsplads i nordbyen donerer 25.000 kroner til de tidsbegrænsede gavekort, Business Fredericia administrerer. Organisationen deler donationerne op i mindre bidder, som man kan vinde og bruge lokalt senest 31. juli.

Tidligere har virksomhederne T. Hansen, Monjasa og Randal Beton bidraget med henholdsvis 100.000, 100.000 og 25.000 kroner. Derudover har entreprenørvirksomheden Egil Rasmussen A/S valgt at købe gavekort for 25.000 kroner til sine medarbejdere.

- Corona har ramt hårdt ned midt iblandt os alle. Shell Raffinaderiet har i mere end 50 år været en del af byen og har altid haft et fantastisk godt samarbejde med både det lokale erhvervsliv og byen som sådan, udtaler pressechef i Shell i Danmark, Torben Sørensen:

- Vi har fået undersøgt betydningen, og der skabes lokalt i Fredericia mere end 950 arbejdspladser hos underleverandører til os. Men lige nu er der brug for en ekstraordinær opbakning, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce