Annonce
Elbobladet

Restauratør forventer at lukke i Vendersgade: - Her sker alt for lidt

La Melisa skiftede i foråret navn fra Isabellas, da Soner Incik solgte restauranten. Siden har han dog overtaget den igen. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Soner Incik, der driver restauranten La Melisa, regner med, at restauranten er fortid senest til nytår. Huslejen er for høj, lyder det fra ham.

Fredericia: Ude på gaden gør Soner Incik klar til endnu en åbningsdag i La Melisa. Menuskiltet sættes ud i gaden, så forbipasserende forhåbentlig kan blive fristet til at slå et smut forbi restauranten.

Problemet er bare, at det sjældent sker. Ifølge Soner Incik, der driver restauranten, som tidligere hed Isabellas, kommer der ingen spisende ind fra gaden i vinterhalvåret. De, der kommer, bestiller bord i forvejen.

- Der sker alt, alt for lidt i Vendersgade, og huslejen er alt for høj, konstaterer Soner Incik, som har været i restaurationsbranchen i 18 år.

Vendersgade hører man kun om, når nogen lukker.

Soner Incik, Restaurant La Melisa

Annonce

Ingen fremtid

Hvis mar man har planer om at spise hos La Melisa, skal man ikke vente for længe. Senest i det nye år lukker Soner Incik restauranten, oplyser han. Måske sker det før, og måske fortsætter han andetsteds. Men det bliver ikke i Vendersgade.

- Hvis jeg finder et bedre sted i Gothersgade, så flytter jeg. Og ellers regner jeg med at lukke til nytår, siger han

Så du ser ingen fremtid i Vendersgade?

- Nej, det gør jeg ikke. Jeg bliver i hvert fald ikke her. Hvis der åbner flere butikker, kan man godt leve af det. Men ikke med den dyre husleje. Jeg kan sagtens finde noget godt til den samme husleje i Gothersgade, så hvorfor skal jeg være her? Tidligere var det okay, men Vendersgade er ikke populært længere, siger Soner Incik og ærgrer sig samtidig over, at han i den nuværende ejendom har for meget plads i forhold til antallet af spisende.

- Men det kan ikke lade sige gøre at dele ejendommen op i to lejemål, siger Soner Incik.

Han peger i stedet på, at fremtiden for handlen i Fredericia skal findes et andet sted i byen. Foruden Gothersgade spår han, at området ved havnen også bliver attraktivt for de forretningsdrivende.

- Vendersgade hører man kun om, når der lukker en butik, lyder det fra ham.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Toyota har medvind

Elbobladet

Se video: Sort sol angribes af høg

Annonce