Annonce
Elbobladet

Rift om pladserne til musikcamp til Pop Pilot

Deltagerne undervises af dygtige kvindelige musikere som brænder for at inspirere Pop-Piloterne kreativt og personligt gennem musik. Pressebillede
Ungdommens Hus er for femte år i træk værter for Pop Pilot, som er en seksdages musik camp kun for piger.
Annonce

Fredericia: Øvede og uøvede piger kan prøve kræfter med musik, styrke deres kompetencer og ikke mindst indgå i et helt unikt fællesskab af både jævnaldrende og professionelle instruktører ved årets Pop Pilot i Ungdommens Hus.

Pop-Pilot finder sted i efterårsferien og holdes i tre forskellige byer. I Fredericia har mani mærket en særlig stor efterspørgsel fra de piger der er blevet for gamle til Pop-Pilots målgruppe på 13-16 år. Derfor har Ungdommens Hus valgt at ændre målgruppen til 15-19 år. På den måde når campen både den aldersgruppe af piger, der efterspørger campen, men også den målgruppe, som Ungdommens Hus blandt andet henvender sig til.

Deltagerne undervises af dygtige kvindelige musikere som brænder for at inspirere Pop-Piloterne kreativt og personligt gennem musik. Tidligere instruktører tæller blandt andre Katinka, Ea Kaya og Ihan Haydar fra L.I.G.A

. I år vil en af instruktørerne være 24-årige Sarah Ziebe, som har spillet trommer i både Page Four og Gabriellas. Årets instruktører offentliggøres løbende på Ungdommens Hus hjemmeside og Facebookside.

Tilmeldingen er åben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Fem planter der giver pangfarver i haven

Elbobladet

Se fotos: Solopgang ved Lillebælt

Elbobladet

Renault vækker kultbil til live

Elbobladet

Et øjeblik: Den meget nære nabo

Annonce