Annonce
Elbobladet

Rockkoncert aflyst uden ny dato: Dizzy kommer ikke til Fredericia i år

Tim Christensen og de andre i Dizzy Mizz Lizzy skulle spille i Fredericia 10. april. Corona aflyser koncerten, og en ny dato til efteråret har ikke kunnet findes. Arkivfoto: Ritzau Scanpix, Mads Dalegaard
Annonce

Fredericia: Der bliver ikke nogen ny koncert i denne omgang med Dizzy Mizz Lizzy.

Tim Christensens rockdrenge skulle ellers have præsenteret deres helt nye plade og alle de kendte hits i Thansen Arena den 10. april. Det sætter coronavirus og forsamlingsforbuddet naturligvis en stopper for. Dizzy Mizz Lizzy har dog haft travlt med at finde nye datoer som erstatning til efteråret i en række danske byer. Men det er ikke lykkedes bandet og arrangøren, Event C, at blive enige om en god dag her i byen. Det må direktør i eventfirmaet, Ulrich Nicolaisen, desværre fortælle:

- November bliver meget komprimeret. Vi har koncert med Hjalmar den 6. og et andet dansk rocknavn, der offentliggøres efter påske, den 14. november. Dizzy ville selv gerne komme til Fredericia 6. november.

- Så kunne det i stedet blive en onsdag i november, men det, syntes vi, ikke er en god koncertdag med et rockband. Så besøget udgår, og det er vi selvfølgelig kede af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Vælg te som du vælger din vin

Elbobladet

Kongehuset - fortid eller fremtid?

Elbobladet

Fredslyset 2020

Elbobladet

Peugeot 208 ser ud til at holde hjem

Annonce