Annonce
Elbobladet

Seniorforening klar til ny sæson

Med enkelte undtagelser er der flere aktiviteter hver uge året rundt i foreningen Nordbo Senior. PR-foto
Annonce

Fredericia: Et nyt år betyder nye oplevelser for medlemmerne i Nordbo Senior. Mandag tog foreningen hul på årets aktiviteter, der byder på alt fra håndarbejde og tirsdagklub til traveture og filmvisning.

- Vi har et godt fællesskab i klubben, som bygger på, at man hygger sig. Samtidig er klubben en god måde at bekæmpe ensomhed på, for her er altid nogle at snakke med og et bredt udvalg af aktiviteter og kurser, som interesserer en. Og når først man bliver en del af fællesskabet, oplever vi, at man dukker op til flere arrangementer, siger Bjarne Dueholm, som er næstformand i foreningen.

For at blive en del af den kræver det et årskontingent, som man kan købe på foreningens hjemmeside. Herefter er alle aktiviteter - undtaget forplejning og udflugter - gratis.

Foreningen tæller cirka 150 medlemmer og holder til på Sonnesvej 112 i den nordlige del af byen. Der er ingen aldersgrænse for at være en del af klubben, men i og med at de fleste aktiviteter ligger i for- og eftermiddagstimerne, henvender foreningen sig til pensionister.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Dobbelt jubilæum i dagplejen

Annonce
Annonce
Elbobladet

25 år med malerbøtter og pensler

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Oplev flotte naturbilleder

Elbobladet

Drop-in-dåb i Fredericia Provsti

Elbobladet

Mad med mening og Karen Grøn

Elbobladet

En helt ny gammel motor

Elbobladet

Syng Sammen

Annonce