Annonce
Elbobladet

Shell-medarbejdere overrasket: Vinder 25.000 kroner i Tæl Skridt-kampagne

Kirsten Christensen, Torben Øllegaard Sørensen, Thomas Greipp og Rikke Friis fra Shell fik overrakt check og blomster af Kirsti Pedersen, der er kampagneleder for Dansk Firmaidrætsforbunds "Tæl Skridt"-kampagne. Den har senest haft deltagelse af 12.600 medarbejdere fordelt på 1500 hold. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Torsdag blev medarbejdere fra Shells administration overrasket af Dansk Firmaidrætsforbund, som overrakte et gavekort på 25.000 kroner til medarbejderne.
Annonce

Fredericia: Rikke Friis og Kirsten Christensen, der til dagligt arbejder i Shell-raffinaderiets administration på Egeskovvej, blev torsdag lettere forbløffede.

På programmet stod der walk-and-talk med pressechef Torben Øllegaard Sørensen. Det troede de i hvert fald, men da Thomas Griepp, der er direktør for raffinaderiet, pludselig stødte til flokken, blev de med god grund lettere forundret.

For i stedet for gang og snak blev der interviewet og taget fotos. Dansk Firmaidrætsforbund var nemlig troppet op med præmiecheck, blomsterbuket og en plakat. Raffinaderiet var blevet udtrukket som vindere af førstepræmien i forbundets "Tæl Skridt"-kampagne.

Annonce

Sund vandrevane

1500 hold har denne gang deltaget i kampagnen, der løber fire gange i løbet af året. Heraf har de 1100 hold opfyldt udtrækningskravet på minimum 10.000 skridt i gennemsnit i mindst otte af de 14 dage, kampagnen har varet.

Hos Shell har de 19 deltagere på de to hold med afstand opfyldt dette.

Thomas Greipp, Kirsten Christensen, Rikke Friis og Torben Øllegaard Sørensen fra Shell var glade for at være udtrukket som vindere i kampagnen. I alt 19 medarbejdere har deltaget i kampagnen hos Shell - heriblandt de tre til højre i billedet. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Henholdsvis 13.769 og 13.200 skridt har deltagerne i gennemsnit gået dagligt i løbet af kampagnens to uger.

- Inden coronaen kom til, havde vi to gange ugentligt en tradition med at gå rundt om rundkørslen (ved Egeskovvej/Ydre Ringvej) for at blive rørt i løbet af dagen, forklarede Kirsten Christensen.

- Vi har været meget adskilte fra hinanden under coronaen, så vi har tænkt nyt. Men vi prøver at gøre lidt mere ud af det og snakker om, hvordan vi kan få endnu flere med, sagde Rikke Friis.

Annonce

Fælles motivation

For at motivere andre havde hun blandt andet lagt et billede op i et internt forum, hvor hun lavede en jubeldans efter at have passeret 10.000 skridt.

- Vi har været med til at motivere hinanden, konstaterede Rikke Friis.


Inden coronaen kom til, havde vi to gange ugentligt en tradition med at gå rundt om rundkørslen for at blive rørt i løbet af dagen.

Kirsten Christensen, medarbejder hos Shell


Hun fremviste stolt trofæet "den gyldne sko", som uddeles til den person, som har været bedst til at motivere andre og selv deltage aktivt under motionskampagnerne. Denne gang får skoen ligeledes en ny ejermand.

Annonce

Gang i flere år

Shell raffinaderiet har i flere år deltaget i Dansk Firmaidrætsforbunds kampagner, der nu har ført til gevinsten på 25.000 kroner. Penge, som skal bruges på at styrke fællesskabet blandt medarbejderne yderligere.

- Jeg håber, at vi måske kan lave nogle konkurrencer i selve konkurrencen, så vi motiverer endnu flere ansatte til at deltage, siger Rikke Friis.

En humorfyldt plakat med citater fra "den ivrige skridttæller" kan fremover give lidt inspiration til bevægelse blandt Shell-medarbejdere. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Som mange andre håber hun snart på, at der kommer en coronavaccine, så traditionen med gåtur kan holdes i hævd.

Med checken på 25.000 kroner kan medarbejderne i hvert fald fremvise, at gåturene også kan betale sig på andre parametre end det sundhedsmæssige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Skarp pris på Sorento plug-in

Elbobladet

Præstens klumme: Kan den byttes?

Elbobladet

Naturen lige nu: Uglekasser skal op

Annonce