Annonce
Elbobladet

Skål: Ølglad forening hylder to lokale udskænkningssteder

For at få tildelt Dansk Ølmærke skal udskænkningsstedet overordnet have et godt udvalg af øl, der behandles rigtigt og serveres i et godt miljø. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Både Fredericia Brewpub og Urbanias Street Food har ifølge lokalafdelingen af Danske Ølentusiaster et særligt godt udvalg af øl, der skænkes i passende rammer. Derfor modtager de Dansk Ølmærke.

Fredericia: Fredericia Brewpub og Urbania Street Food kan fremover bryste sig af at have modtaget udmærkelsen Dansk Ølmærke, der uddeles af foreningen Danske Ølentusiaster.

De to udskænkningssteder modtager anerkendelsen som et bevis på et godt udvalg af øl, der behandles rigtigt og serveres i et godt miljø. Det oplyser den lokale afdeling af Danske Ølentusiaster, som står bag uddelingen.

Fredericia Brewpub modtager ifølge Danske Ølentusiaster hyldesten, fordi "de udover deres eget øl, også tilbyder adskillige gæste-øl, og samtidig er et af landets få Het Anker repræsentanter, der producerer fremragende belgisk øl. Derudover har de flot kombineret en Brewpub med en bottleshop, som har et pænt udvalg af flasker og dåseøl fra ind og udland."

- Urbania Street Food er den anden modtager, der tildeles Dansk Ølmærke, idet de tilbyder et stort og varieret udvalg af specialøl - både fra fad og på flaske. Det er noget usædvanligt for disse street-food koncepter, at udbudet af øl er så bredt og omfattende som hos Urbania Street Food i Fredericia. Derudover holder Urbania Street Food også flere forskellige ølsmagninger og foredrag, skriver Danske Ølentusiasters lokalafdeling fra Fredericia i en pressemeddelelse.

Dansk Ølmærke uddeles af Danske Ølentusiaster hvert andet år.

Danske Ølentusiaster

Danske Ølentusiaster er en forbrugerorganisation med over 8000 medlemmer fordelt på 50 lokalafdelinger.

Siden stiftelsen i 1998 har foreningen arbejdet for et alsidigt ølmarked, og udbredelsen af og kendskabet til kvalitetsøl og ølkultur.

Hvert andet år uddeler lokalafdelinger Årets Ølmærke til udskænkningssteder, der udmærker sig med et bredt udvalg af kvalitetsøl.

Dansk Ølmærke uddeles hvert andet år af Danske Ølentusiaster. Foto: Danske Ølentusiaster
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Toyota har medvind

Elbobladet

Se video: Sort sol angribes af høg

Annonce