Annonce
Elbobladet

Skål med Dronningen: Carlsberg lancerer fødselsdagsversion af pilsneren

I anledning af majestætens 80 års fødselsdag lancerer Carlsberg en særudgave af Carlsberg pilsneren. Foto: Carlsberg
Annonce

Fredericia: 16. april 2020 er det 80 år siden, Hendes Majestæt Dronningen kom til verden.

Den runde fødselsdag markerer Carlsberg med en fødselsdagsversion af Carlsberg pilsneren, som danskerne i lyset af den igangværende coronakrise kan skåle i derhjemme hver for sig.

- Derfor har vi også besluttet at ændre lanceringen af den fine fødselsdagsversion af Carlsberg pilsneren, så vi følger myndighedernes anvisninger, og lader danskerne passe på hinanden ved at hygge sig, skåle og fejre Hendes Majestæt Dronningens fødselsdag hver for sig, oplyser marketingchef i Carlsberg Danmark Christopher Bak Billing i en pressemeddelelse.

Annonce

Særudgave i begrænset oplag

Alle kongehusets planlagte aktiviteter i forbindelse med den runde fødselsdag i april er aflyst eller udsat.

Fødselsdagsversionen af Carlsberg pilsneren er med guldskrift og fødselsdagshilsen og lanceres i en særudgave i begrænset oplag.

Carlsberg blev leverandør til Det Kgl. Danske Hof den 3. februar 1904, og titlen fik danskerne til at kalde Carlsbergs pilsneren for HOF. Bryggeriet tog den populære betegnelse til sig og begyndte selv at kalde Carlsberg pilsneren for HOF i 1914, da man fejrede pilsnerens 10 års fødselsdag. Tidligere i år genintroduceres Carlsberg så navnet HOF til Carlsberg pilsneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce