Annonce
Elbobladet

Skakforening fylder 120 år: Udgiver jubilæumsbog

 - Vi er stolte over den mærkedag, som klubben har rundet, og vi glæder os usigeligt til, at vi i nær fremtid kan genoptage det normale klubliv, lyder det blandt andet fra Claus Marcussen, der er formand for Fredericia Skakforening. Under coronapandemien har forenignen ikke mistet et eneste medlem, oplyses det tilmed i pressemeddelelsen. Genrefoto: Peter Leth-Larsen

Fredericia: Søndag 2. maj markerer Fredericia Skakforening, at den fylder 120 år. Det sker på Urbania Street Food og Tøjhuset i Gothersgade i tidsrummet 14-17, hvor der vil være talere, skakspil i blandt andet en 3x3 m.-udgave og forfriskninger til de fremmødte. Tilmelding ikke nødvendigt.

I forbindelse med 120 års-fødselsdagen har Niels Nybo Jakobsen, der er en af foreningens 54 medlemmer, skrevet en jubilæumsbog.

- Det startede egentlig med et langt mindre projekt – men det voksede og voksede, og til sidst kunne jeg lige så godt gøre det helt færdigt. Det er så fint, at mine undersøgelser nu kan udgives samlet som en jubilæumsbog for skakforeningens første 120 års historie, siger han i en pressemeddelelse fra foreningen.

I forbindelse med jubilæet har Fredericia Skakforening foræret et eksemplar af bogen til alle  nuværende medlemmer. Bogen på 100 sider bliver trykt i 150 eksemplarer og vil blandt andet kunne købes i byens boghandlere.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Mystisk musikvideo fra Fredericia

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny genbrugsbutik i Prinsessegade: Sussi udlever retrodrømmen

Elbobladet

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Elbobladet

Mere liv i Vendersgade: Patienter rykker ind og ny restaurant er på vej

Elbobladet

Arkana kommer til sommer

Elbobladet

Nyt liv på vej i det gamle bøfhus: Succesfuld dessertcafé vælger Fredericia foran Odense, Herning og Aarhus

Elbobladet

Venner er gået sammen om at åbne tattoo-butik: - En fælles arbejdsdag er bedre end en dag derhjemme

Elbobladet

På den 2. side: Klar, parat, spis

Annonce