Annonce
Elbobladet

Slip ud af klimaproblemerne på 15 minutter

Det Grønne Rum åbner nu en særlig udstilling om klima, og her er der blandt andet et escaperoom med klimaproblemer. PR-foto
Annonce

Fredericia: Efterårets klimaudstilling åbnede i Det Grønne Rum fredag 6. september, og her kan man blive klogere på klimaet og prøve det nye escaperoom, som tager udgangspunkt i virkelighedens klimaproblemer. Fredericia er nemlig udvalgt til at følge i fodsporene på de mest klimaambitiøse byer i verden.

- Klimaudfordringerne har på ganske få år bevæget sig fra at være noget, som miljøaktivister og statsledere taler om, til noget vi alle står midt i. Stormflod, hedebølger og skybrud taler deres tydelige sprog - også i Fredericia, siger Christian Bro, formand for Miljø- og Teknikudvalget, i en pressemeddelelse.

For at engagere de besøgende har Det Grønne Rum udviklet et escaperoom i miniformat. Det er et udforskende spil, der tager afsæt i den virkelige verden, hvor man skal løse små klimaudfordringer undervejs. Det tager cirka 10-15 minutter at gennemføre. Det Grønne Rums escaperoom åbner fredag 13. september kl. 15 og kan prøves i resten af klimaudstillingens åbningstid. Det er gratis at deltage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce