Annonce
Elbobladet

Slut med Best Burgers i Købmagergade: Udlejer har modtaget opsigelsen

Der er ikke meget liv i lokalerne i Købmagergade 56C. Indtil juli blev der langet burger og fritter over disken bag facaden, men det blev en kort fornøjelse. Efter to måneder på adressen, er det slut med burgere fra Best Burgers. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
I maj så en burgerbar dagens lys i midtbyen, da Best Burgers slog dørene op. Få måneder senere blev nøglen drejet igen, og nu bekræfter ejendommens ejer, at han har fået en opsigelse.
Annonce

Fredericia: - Det var en testbutik, og det bliver det ved med at være. Det har været et showroom.

Sådan lyder det fra Jesper Zebis Andersen, der arbejder med konceptet, der rykkede ind i Fredericia 9. maj.

De havde ellers virkelig gjort det fint i stand med møbler og alverdens, men der er ingen tvivl om, at der er flere om buddet i byen om at sælge burgere.

Mogens Ussing, udlejer af Købmagergade 56C

Annonce

Stort burger-udbud

På døren til Købmagergade 56C stod med kursive bogstaver: Best Burgers. Det gør der sådan set stadigvæk.

Forskellen på dengang og nu er bare, at der ikke længere dufter af stegte bøffer, og der langes ikke flere burgere over disken. Sultne fredericianere skal nu have stillet sulten et andet sted – Best Burgers er som restaurant fortid i fæstningsbyen.

Mogens Ussing, der ejer ejendommen, bekræfter over for Fredericia Dagblad, at han har modtaget en opsigelse.

- Det blev opsagt i juli. De havde ellers virkelig gjort det fint i stand med møbler og alverdens, men der er ingen tvivl om, at der er flere om buddet i byen om at sælge burgere, siger Mogens Ussing.

Ifølge Jesper Zebis Andersen har det altid været planen, at restauranten skulle være en testbutik. Et sted, hvor konceptet kunne prøves af på både personale og de sultne munde. I starten af juli lukkede – ifølge dagbladets oplysninger - Best Burgers i Købmagergade.

Annonce

Tester stadig

Lokalet i Købmagergade bliver fortsat brugt til at teste videre i konceptet, understreger Jesper Zebis Andersen.

- Vi har prøvet at teste konceptet ’live’ med personale, behandling og måden, vi producerer på. Glædeligt har vi i løbet af de to måneder (hvor Best Burgers holdt åben, red.) fundet ting, som vi kan forbedre, fortæller Jesper Zebis Andersen, der samtidig ikke afviser, at der kunne blive tale om igen engang at åbne en forretning i Fredericia.

- Men det er egentlig ikke det, der er pointen. Vi tester forskellige ting, men vi tager det bare i vores tempo, lyder det.

Som Fredericia Dagblad beskrev, da Best Burgers i maj åbnede, tilbød restauranten flere forskellige menuer med mulighed for at vælge op til tre ud af ti mulige forskellige slags toppings i burgeren. Elias Tychsen, der var tilknyttet som konsulent i forhold til åbningen og opstarten, sagde i maj til dagbladet, at man gik efter at tilbyde en gennemskuelig pris.

Der blev op til restaurantens åbning ansat 10-12 personer.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredagsjam på Tøjhuset genopstår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Debbie elsker eventyr

Annonce