Annonce
Elbobladet

Sol, butikker, kunder og masser af underholdning: Spippedibobberne og 6. Juli Garden skabte festlig start på stor handelsdag

Spippedibobberne satte gang i gaderne til By Night. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Fredericia: Hvis ikke synet af et par dansende Spippedibobber, der bevæger sig skørt rundt til lyden af Soul Bossa Nova (temasangen til Austin Powers), kan få dig til at trække på smilebåndet... ja, så er det, fordi du endnu har oplevelsen til gode.

Onsdag eftermiddag var de blandt underholdningen til open by night i gågaden.

Det er efterhånden lang tid siden, at der sidst har været afholdt by night i byen. Om dét var årsagen til, at vejrguderne havde set sig lune på de handlende, vides ikke. Under alle omstændigheder var det vejr til både at svinge dankort og at nyde foråret.

Agnes Schmidt og Annie Bøtker havde været en tur forbi ishuset på havnen, hvor de dog måtte gå forgæves efter en is. Det søde ønske kunne de til gengæld få opfyldt hos Frellsen. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Blandt de, som gjorde begge ting, var Annie Bøtker og Agnes Schmidt, som netop havde nydt en is fra Frellsen, da avisen mødte dem ved Rådhuspladsen.

- Der har været lukket ned så længe nu, så det er skønt at komme ud og ikke mindst nyde påskevejret, forklarede mormor Annie, som i anledningen af påskeferien havde fået besøg af barnebarnet Agnes fra Odense.

- Og så er det dejligt at se garden igen. Det har også været savnet, sagde hun med henvisning til 6. Juli Garden, der netop havde passeret med pomp og pragt.6. Juli Garden gik rundt i gaderne og skabte en festlig stemning. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Det blev også til en gave til Agnes' storesøster på den store handelsdag, som de to handlende dog ikke på forhånd havde været opmærksom på.

- Det er dejligt med al det liv i gaden og at opleve en masse nyt, konstaterede Agnes, der også nød det gode vejr i påskeferien, som varer til og med 5. april.

Open by night varer frem til klokken 22, og målt ud fra stemningen i gaden får både butikker og handlende en god aften.

Spippedibobberne. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Børn synger salmer i det fri

Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce