Annonce
Elbobladet

Sommerfest på Bülows Kaserne: Flere kendte musikere giver koncert

Carpark North gav deres seneste koncert i Fredericia 21. november, da bandet spillede på Fredericia Teater. Til sommer kan du høre dem på Bülows Kaserne. Arkivfoto: Thomas Kvist Christiansen
I sensommeren gæster blandt andre Carpark North og Johnny Madsen Fredericia, når der er koncert på Bülows Kaserne. 500 billetter sættes til salg.

Fredericia: Johnny Madsen Band, Carpark North, Midt Om Natten og Nicklas Ejby gæster fra 26.-28. august Bülows Kaserne. Det sker, når EventC i samarbejde med Tøjhuset inviterer til sommerfest.

- Selvom restriktionerne forhåbentlig er færre i slutningen af august, gentager vi succesen med sommerfester under åben himmel. Det bliver tre festlige dage med masser af fed musik, god mad fra foodtrucks og ikke mindst hygge på højt niveau. For det tror vi virkelig på, at alle trænger til, lyder det fra Ulrich Nicolaisen, direktør for EventC, i en pressemeddelelse.

Heri oplyses det, at koncertbilletterne sælges som ståpladser, og at de gældende restriktioner til enhver tid vil blive overholdt. Derfor kan billetterne muligvis blive ændret til siddende, hvis det bliver nødvendigt. Der sælges 500 billetter til hver koncert, oplyser Ulrich Nicolaisen.

- Andre steder er Carpark North blevet udsolgt på under 30 minutter, så vi har store forventninger til salget. Hvis man har svært ved at vælge eller ikke vil gå glip af nogen af koncerterne, har vi i år valgt at sælge partoutbilletter. Altså én billet til alle tre koncerter, forklarer han.

Programmet er fastsat således: Johnny Madsen Band torsdag 26. august, Carpark North fredag 27. august samt Midt Om Natten og Nicklas Ejby lørdag 28. august.

Billetsalget begynder fredag 5. marts klokken 10 på hjemmesiden billet.dk/sommerfest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce