Annonce
Elbobladet

Sommerfugle får mere plads i Fredericia

4. klasse fra Kirstinebjergsskolen afd. Indre Ringvej deltog i plantningen tirsdag den 26. april. På billedet er de i gang med at sætte træer sammen med landsformand for Plant et Træ, Jens Døssing og formand for klima-, energi- og miljøudvalget, Tommy Rachlitz Nielsen. Foto: Fredericia Kommune

Fredericia: Sommerfugle giver glæde og fylder naturen med farver og liv – og mere liv er præcis det, som er formålet med en ny skov ved Ydre Ringvej i Fredericia. I efteråret 2021 gav Fredericia Byråd grønt lys til at plante mere skov og sætte kommunal jord af til projekter, der skal komme den trængte natur til undsætning.

Tirsdag den 26. april var 21 børn fra Kirstinebjergskolen afd. Indre Ringvej, repræsentanter fra Fredericia Kommune og organisationen Plant et Træ og en række sponsorer samlet på en mark ved Ydre Ringvej for at sætte intet mindre end 200 træer ud af 14.000 træer og buske på et 6,7 ha stort areal. Arealet ligger ved siden af Sommerfugleskoven, som blev indviet sidste år.

- Hos Plant et Træ arbejder vi for at skabe større forståelse for træers vilkår og vækst, blandt andet ved at plante træer og donere frugtplantager og læringsmaterialer til landets daginstitutioner. Både vores sponsorer og Fredericia Kommune deler vores mission om at få børn ud i naturen og lære om flora, fauna og dyreliv. Sommerfugleskoven skal øge de besøgenes viden om og opmærksomhed på skovnaturen, og skovens unikke form vil forhåbentlig bidrage til at skabe fokus på netop det, siger Jens Døssing, der er landsformand for Plant et Træ i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Elbobladet

På den 2. side: Lyserød eksplosion lige fra morgenstunden

Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Grøn er håbets farve

Annonce
Elbobladet

Vær med til at sikre en god folkeafstemning: Bliv valgtilforordnet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Du risikerer at blive spurgt: Hvad skal vi sælge Fredericia på til turisterne?

Elbobladet

Nu kan du godt finde mountainbiken frem: Nyt spor for alle indviet

Elbobladet

S-profil i Fredericia er ny mand i spidsen for sosu-skoles bestyrelse

Elbobladet

Natklub-ejer er stolt efter prisuddeling i Barcelona

Elbobladet

Julie havde en elevtid fuld af prøvelser - nu er hun udnævnt til årets bedste lærling

Elbobladet

Præstens klumme: Da kunstneren blev præst for præsten

Elbobladet

På den 2. side: Skraldespand og some-brydere

Annonce