Annonce
Elbobladet

Spejderbutik satser på klimavenlig levering

55Nord-direktør Jesper Christiansen (th) og e-handelscgef Henrik Brændgaard. Foto: PR
Fremover vil udbringning ved nethandel hos 55Nord være CO2-kompenseret.

Taulov: Et år med corona har betyder, at spejdere ikke har været til deres ugentlige møder og spejderlejre. Derfor har der været mere stille hos 55Nord-butikkerne, der ejes af KFUM-spejderne og FDF og blandt andet har en butik i Taulov. Men butikken har ikke siddet på hænderne, fortæller direktør Jesper Christiansen.

Et nyt lagersystem og ehandel-system er etableret. Og nu også klimakompenseret levering til kunderne.

55Nord har indgået samarbejde med fragtfirmaet Burd Delivery, som klimakompenserer både for al den CO2, der udledes i forbindelse med produktion og drift af de biler, der bringer pakkerne ud, samt for administrations CO2-udledning.

- Servicen fra Burd er endnu ikke landsdækkende, men allerede nu er cirka 30 procent af vores kunder bosiddende i postnumre, der er understøttet af Burds same-day-delivery, og Burd udvider hele tiden med nye byer. Vi får rigtig god feedback fra kunderne for leveringen, når den sker med Burd, siger Jesper Christiansen i en pressemeddelelse.

Samtidig er 55Nord-butikkerne, som har lager i Taulov, blevet ekstra fokuseret på miljøvenlige produkter og løsninger. Lige fra trykket på T-shirts til indpakning og bioplast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Børn synger salmer i det fri

Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce