Annonce
Elbobladet

Spisested udvider med isbar: - Muligheden for en god gammeldags har manglet i området

Claudia's Sandwichbar har udvidet sortimentet med is, så  Claus Rosenquist isbar Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Fredericia: Sidste år omdannede Claus Rosenquist dele af sit værtshus Sidesporet på Vesterbrogade til en sandwichbar, og nu sker der yderligere tiltag hos spisestedet.

Claudia's Sandwichbar, der genåbnede 21. april samtidig med restauranter og værtshuse, har nemlig brugt nedlukningen til at gøre klar til sommerhalvåret.

Foruden byg-selv-sandwichene kan kunder også sætte tænderne i et forskelligt udvalg af is. Gammeldags isvafler med guf, syltetøj og flødeboller, softice og forskellige pindis er kommet ind i den lille butik, hvor dartpile tidligere blev sendt af sted, da det hørte til værtshuset.

Annonce

- Jeg synes, muligheden for en god gammeldags har manglet her i området, så jeg glæder mig til, at det igen bliver sol og sommer, siger Claus Rosenquist og viser en af de hjemmelavede, belgiske vafler, som spisestedet også sælger med softice til.

Som mange andre spisesteder har det seneste år hos Claudia's Sandwichbar budt på både op- og nedture. Claus Rosenquist håber dog på, at pilen peger opad, efter at sandwichbaren atter er åbnet, og isene er blevet en del af sortimentet. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Med placeringen ved banegården oplever han mange kunder, som smutter forbi, når de er på vej mod centrum eller skal retur mod banegården. Også de DSB-ansatte har fået øjnene op for spisestedet, pointerer han.

Med både byg-selv-sandwich og isbar er det lille lokale i tilbygning til Sidesporet ved at være udfyldt.

- Så jeg har ikke planer om yderligere tiltag foreløbigt, siger Claus Rosenquist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Færdig med at 'kigge på vinduer': Bent har fået ny livsglæde efter at gøre op med gangproblemer

Elbobladet

John kan fejre 40 år som mælkemand

Elbobladet

Vendersgade-butikker er frustrerede over sivegade-debat: - Hvorfor er der slet ingen, der spørger os?

Elbobladet

Happy jazz i Tøjhuset

Annonce