Annonce
Elbobladet

Stand upperne ligger vandret for at komme til Fredericia

Torben Chris er meget glad for at optræde i Fredericia. PR-foto: Mark Thustrup
Annonce

Fredericia: Ingen stand up-turné uden Fredericia. Det er direkte dumt ikke at lægge sin turné omkring Jyllands hovedstad.

Sådan har det været i en helt komiker-generation eller to. Og sådan er det stadig.

Da Torben Chris sidste år indledte sin seneste oneman-tour med showet "ABC", valgte han at starte i Fredericia. Ikke bare fordi han har boet her i fire år, men fordi han gerne ville have det helt rigtige afsæt for sin turné.

Fæstningsbyen var også planlagt en særlig rolle i turnéen før ABC. Den skulle afsluttes med et tv-optaget show i Fredericia. Men tour-planen blev udvidet, og planerne ændret.

- Fredericia er den bedste comedy-by. Det er ikke bare noget, jeg siger - alle komikere vil sige det samme: I Fredericia er publikum bare bedst. Fredericianerne har gode grine-gener. Og - og det er det bedste: I Fredericia er man ikke tynget af politisk korrekthed. Ikke endnu. Det er så dejligt, lød det i forbindelse med ABC-touren fra Torben Chris.

Annonce

Heino elsker Fredericia

- Der er nogle byer, hvor man ikke kan få sit show til at fungere, og nogle byer hvor grinene bare ikke falder så hurtigt. De byer kan man godt springe over på næste tour. Sådan en by er Fredericia ikke. Tværtimod. Alle turnéer skal til Fredericia, siger Heino Hansen, der næste år gæster Fredericia hele tre gange med sit første fuld-skala onemanshow.


Fredericia er den bedste comedy-by.

Torben Chris


- Jeg har været på Pakhuset og på Tøjhuset flere gange. Og normalt er man ikke begejstret for sale med så mange søjler. Men Fredericia kan ét eller andet særligt, siger Heino Hansen.

Hans første optræden i Fredericia var som såkaldt "æsel" på en turné sammen med to mere erfarne kolleger.

- Pakhuset var legendarisk. Stemningen var altid god, og der var altid mange mennesker. Når jeg i begyndelsen turnerede rundt som helt grøn og fulgtes med mere erfarne komikere, sagde de "bare vendt, til vi kommer til Fredericia". Og de havde ret, siger Heino Hansen.

Da Heino Hansen i begyndelsen af karrieren var "æsel" på diverse klub-turnéer lovede de erfarne kolleger ham altid en helt særlig oplevelse i Fredericia. Og de fik ret. PR-foto: Seth Nicolas
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Frokostjazz i Tøjhuset

Elbobladet

Peugeot 208 ser ud til at holde hjem

Elbobladet

Se fotos: Axeltorv er klar til jul

Annonce