Annonce
Elbobladet

Stopper efter tre år: Brugsen i Erritsø og Skærbæk skal have ny uddeler

Martin Frost Jørgensen glæder sig til at være den lokale uddeler i Haarby på Vestfyn, hvor han begynder til 1. juli. Siden 1. april 2018 har han stået i spidsen for Erritsø Brugsforening, der inkluderer SuperBrugsen i Erritsø og Dagli'Brugsen i Skærbæk. Billedet her er fra dengang, han overtog roret i Erritsø. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Efter tre år som uddeler i Erritsø Brugsforening stopper Martin Frost Jørgensen ved udgangen af juni. Ny uddeler forventes at være fundet om en måneds tid.

Erritsø/Skærbæk: Erritsø Brugsforening skal have ny uddeler. Efter godt tre år stopper Martin Frost Jørgensen i stillingen som uddeler for den lokale brugsforening, der inkluderer SuperBrugsen i Erritsø og Dagli'Brugsen i Skærbæk.

I stedet skal han prøve kræfter i det sydvestfynske, når han fra 1. juli bliver uddeler i Superbrugsen i Haarby, hvor han havde søgt den ledige stilling.

- Det har været en stor oplevelse at være uddeler i Erritsø, hvor vi er gået fra et stort underskud til et flot resultat sidste år. Vi har fået købt bygninger, fået skik på butikkerne og moderniseret dem løbende, så jeg er utrolig stolt af at aflevere slægtsgården, siger Martin Frost Jørgensen, der er bosiddende i Aarup på Vestfyn og tidligere har været uddeler gennem otte år i Assens.


Det har været en stor oplevelse at være uddeler i Erritsø, hvor vi er gået fra et stort underskud til et flot resultat sidste år.

Martin Frost Jørgensen, snart forhenværende uddeler i Erritsø Brugsforening


Føler du, at du stopper på toppen?

- Nej, jeg mener ikke, at vi er nået toppen, for jeg er overbevist om, at vi leverer et endnu bedre resultat i år sammenlignet med sidste år. Toppen er ikke nået, selvom brugsforeningen i Erritsø har eksisteret siden 1894. Men jeg er stolt af, at vi er tilbage på sporet, så vi kan tænke yderligere i salgsglæde frem for økonomi, siger han.

Gode samarbejder

Martin Frost Jørgensen nævner samarbejdet med PA Brød som et af de initiativer, der har gjort en forskel i butikkerne.

Han takker samtidig medarbejderne i butikken.

- De vil en vej, og det er fremad, så jeg er rigtig stolt og glad for at arbejde sammen med dem, siger brugsuddeleren, som også fremhæver fællesskabet med de andre butikker på butikstorvet i Erritsø.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med idrætsforeningen (EGIF, red.), og gennem OK Benzin sender vi snart en check på 90.000 kroner til den, siger Martin Frost Jørgensen.

Annonce

Uddeler fundet til slut-maj

Erritsø Brugsforening er gået på jagt efter en ny uddeler med støtte fra Coops HR-afdeling.

- Vi har endnu ikke diskuteret, hvilken profil den nye uddeler skal have, men det skal være en lignende baggrund fra dagligvarebranchen. Og så skal det være en person, som vil fortsætte med at udvikle virksomheden, siger Kim Japp, som er formand for foreningen.

Han nævner, at brugsforeningen har haft sorte tal i årsregnskabet gennem alle tre år med Martin Frost Jørgensen som uddeler. I 2018 var overskuddet på 22.000 kr., mens det steg til 300.000 kr. i 2019, og sidste år kom det op på 1,3 mio. kr.

- Vi har været meget tilfredse med Martin. Han har været initiativrig, og vi har justeret setuppet på finansieringssiden og lavet mange tiltag i butikkerne – heriblandt at få PA Brød ind i begge butikker. Jeg synes, der er gjort meget for at gøre butikkerne mere kundevenlige, og det kan heldigvis også læses i resultaterne, siger han.

Kim Japp forventer, at den kommende uddeler er fundet ved udgangen af maj. Han overtager Martin Frost Jørgensens stilling fra 1. juli.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Mystisk musikvideo fra Fredericia

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny genbrugsbutik i Prinsessegade: Sussi udlever retrodrømmen

Elbobladet

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Elbobladet

Mere liv i Vendersgade: Patienter rykker ind og ny restaurant er på vej

Elbobladet

Arkana kommer til sommer

Elbobladet

Nyt liv på vej i det gamle bøfhus: Succesfuld dessertcafé vælger Fredericia foran Odense, Herning og Aarhus

Elbobladet

Venner er gået sammen om at åbne tattoo-butik: - En fælles arbejdsdag er bedre end en dag derhjemme

Elbobladet

På den 2. side: Klar, parat, spis

Annonce