Annonce
Elbobladet

Stor indfaldsvej delvist spærret i fire uger

Det er på Vejlevej, hvor Elgiganten, Jysk og Thansen åbner butikker, at vejarbejdet vil foregå og spærre vejen delvist i fire uger. Arkivfoto: Søren Gylling
Fredericia Spildevand og Energi A/S udfører henover fire uger arbejde på indfaldsvej, som bliver delvist spærret.

Fredericia: Fra uge 16 og frem til og med uge 19 (19. april-16. maj) kan trafikanter opleve forsinkelser, hvis de kører ad Vejlevej ved Elgigantens kommende varehus.

Fredericia Spildevand og Energi A/S skal nemlig forberede en byggemodning af grunden og skal forberede kloaker og føre stikledninger til erhvervsgrundene. Arbejdet foregår over to etaper, og løbende vil der kun være færdsel i én vejbane, der bliver lysreguleret, så trafikken skiftevis kan finde sted i østlig og vestlig retning.

- Vi begynder med at grave op spærrefladen op, hvor den nye indkørsel til Elgiganten kommer. Derefter graver vi ind mod Elgiganten, oplyser projektleder Max Jacob Friis fra Fredericia Spildevand og Energi.

Annonce

Han nævner, at man i den forbindelse spærrer vejbanen, der normalt ville føre folk ud ad byen. Når den første etape er færdiggjort, er det den anden vejbane ind mod byen, som spærres.

Hos Vej og Park i Fredericia Kommune, der giver gravetilladelsen, oplyser leder Morten Svanborg, at arbejdet vil føre til forsinkelser i trafikken, mens det står på.

- Men omvendt er det kun et lille stykke, der graves på, og det berører kun to færdselsretninger, pointerer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Nyansættelse hos frisør

Elbobladet

John kan fejre 40 år som mælkemand

Annonce