Annonce
Elbobladet

Stort galleri: Se billeder fra årets Sommerrock

Der blev danset og festet på Axeltorv fredag aften, hvor DJ Alexander Brown leverede, hvad de unge ville have. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
En bred palette af forskellige musikgenre krydret med en efterhånden fast tradition viste sig igen at være en succes, da Sommerrock fredag blev holdt for 15. gang.
Annonce

Fredericia: Trods hård, musikalsk konkurrence fra både Jelling Musikfestival og Heartland, der også var i gang fredag, samlede Sommerrock igen tusindvis af mennesker.

Da årets hovednavn, Sko/Torp gik på scenen ved Rådhuspladsen klokken 19.30 var det foran et veloplagt og talrigt publikum.

En halv time senere begyndte mere hårdpumpede rytmer at lyde fra Axeltorv, hvor deejay Alexander Brown sørgede for at blande sine største hits til ære for et lidt yngre publikum end på Rådhuspladsen. Omtrent samtidig var der også underholdning at hente for de mere rockorienterede musikelskere. Det lokale Padlock Chain fyldte området foran scenen ved Urbania Street Food.

Og mens de butiksdrivende så småt havde lukket ned for en af årets travleste dage, gik Midt Om Natten på. Det er efterhånden blevet en fast del af Sommerrock, at jam-bandet lukker og slukker festen på Rådhuspladsen, men det virkede langt fra, som om det smådansende og smilende publikum var kede af den tradition.

Årets hovednavn Sko/Torp fyldte Rådhuspladsen med glade og veloplagte publikummer. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce