Annonce
Elbobladet

Strandvejs-kryds udvides: Vær forberedt på forsinkelser

Trafikken kommer til at glide bedre efter udvidelsen af Strandvejskrydset. Men under arbejdet må trafikanter forvente en periode med forsinkelser. Foto: Peter Leth-Larsen
Mandag 3. august begyndte udvidelsen af det store kryds ved Strandvejen og Vestre Ringvej. Når det er færdigt, vil trafikken glide nemmere. Men i mellemtiden kan bilister forvente forsinkelser.
Annonce

Fredericia: Seks millioner kroner er afsat, og mandag 3. august begyndte arbejdet med udvidelsen af krydset ved Strandvejen og Vestre Ringvej.

Trafikanter kan derfor forvente perioder med afspærring frem til januar 2021, oplyser Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

- Særligt i morgentimerne og om eftermiddagen kan man opleve forsinkelser og forlænget rejsetid, mens arbejdet i et af byens største kryds står på, skriver kommunen.

Når arbejdet er færdigt, vil det udvidede kryds bidrage til, at trafikken glider bedre på den store indfaldsvej. ADP får en ny indkørsel til havneområdet, kaldet en "pregate". Desuden kommer der to venstresving fra Strandvejen mod Vestre Ringvej, og der kommer to højresvingsbaner fra Vestre Ringvej til Strandvejen i retning mod Snoghøj.

Annonce

Trafikken vil glide bedre

Byrådsmedlem Tina Horne (S) er med i byrådets by- og planudvalget, som i januar frigav pengene til trafikforbedringen. Hun er godt tilfreds med, at krydset udvides samtidig med, at havneselskabet også arbejder ved krydset med den nye "pregate".


Vi er nu så langt med forberedelserne til arbejdet, at gravemaskinerne kan komme i gang.

Tina Horne, byrådsmedlem


- Pregaten til havnen og krydset på Strandvejen hænger sammen. Trafikken kommer til at glide bedre, når vi i samme omgang udvider krydset, for der bliver mere plads. Projekteringen er nu afsluttet, og vi er nu så langt med forberedelserne til arbejdet, at gravemaskinerne kan komme i gang, udtaler socialdemokraten.

De seks millioner kroner til krydset blev afsat på budgettet for 2019. ADP investerer to-tre millioner kroner i den nye indkørsel, har selskabet tidligere oplyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Du gror eksotiske planter forgæves

Elbobladet

Genbrugsbutik på banegården lukker: Omsætningen faldt drastisk, da mundbind blev indført

Elbobladet

Hæder til Meny i Fredericia: Du finder ikke en bedre frugt- og grøntafdeling i Danmark

Elbobladet

Frokostjazz i Tøjhuset

Elbobladet

Chanett og Brødrene Guf slog dørene op i Gothersgade: - Det her er mit fjerde barn

Elbobladet

Husk dig selv som pårørende

Annonce