Annonce
Elbobladet

SuperBrugsen har fået ny uddeler: Folk spørger hvor længe jeg nu bliver

Nicolai Christensen er ny uddeler hos SuperBrugsen på Nymarksvej. Foto: Peter Friis Autzen

Nicolai Christensen er den fjerde uddeler i SuperBrugsen på Nymarksvej i løbet af godt to år.

Annonce

Fredericia: - Jeg er nummer fire på godt to år, siger Nicolai Christensen.

Han er ny uddeler hos SuperBrugsen på Nymarksvej i Fredericia. Og han glæder sig til at fordybe sig i lokalområdet og spille en rolle for kunderne.

- Der er allerede nogle, der har spurgt mig "nå, hvor længe får vi så lov at beholde dig?". For der har jo været en del udskiftning på uddelerposten. Men folk kan godt regne med, at jeg bliver her længe, siger den snart 32-årige købmand, der er uddannet indenfor Coop og har arbejdet i flere af gigantens butikker rundt om i landsdelen, siden han var 15 år.

Nicolais forgængere har skiftet jobbet ud på grund af sygdom eller nye karrieremuligheder tættere på deres hjem.

- Nu har jeg etableret mig i Fredericia med min familie. Så Fredericia er min hjemby, og her bliver jeg. Jeg er rigtig glad for Fredericia, siger han, der er vokset op på Langeland.

- Nord-Langeland, understreger han og henviser til noget, der måske kan minde om Fredericias "er du født inden- eller udenfor voldene"-snak.

Efter knap to år i Fredericia er han allerede aktiv i foreningslivet og godt i gang med at få Fredericia i blodet.

Uddeler Nicolai Christensen går meget op i, at der altid er varer på hylderne - og i at høre til kundernes ønsker. Her er han i færd med at fylde op på hylden for specialøl. Foto: Peter Friis Autzen.
Annonce

Barn, hus, frue og job

At være uddeler i SuperBrugsen er i dén grad et fuldtidsjob. Faktisk 50-60 timer om ugen i butikken, forklarer Nicolai Christensen.

Han har også andre, tidskrævende forpligtelser at tage sig af.

- Jeg har købt hus sammen med min forlovede, Rie. Og for fem måneder siden fik vi vores datter, Lærke, siger han og peger på adskillige fotos rundt om i sit kontor bagerst i SuperBrugsens lager.

- Det er vigtigt for os at være til stede med familien. Så når vi kommer hjem fra arbejde, snakker vi lige færdig om jobbet. Og så står den ellers på familietid, siger han.

Alligevel er butikken aldrig ret langt uden for hans tanker. Forleden nat holdt Lærke ham oppe om natten. Hun faldt i søvn igen. Det gjorde han ikke.

- Så ligger man dér klokken halv tre og tænker på brugsen. Sådan er det bare - jeg går jo op i den her dejlige butik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce