Annonce
Elbobladet

Suzuki hælder mere udstyr i Swift

Suzuki Swift er hos forhandlerne som kampagnemodel. Foto: Suzuki
Suzuki Swift Action Star har udstyr for 22.000 kroner og en merpris på 2000 kroner.
Annonce

Mini: Suzuki er et af de bilmærker, som hyppigst er ude med kampagnemodeller, og nu er der endnu en af slagsen hos forhandlerne. Og det er endda på den bedst designede af alle modellerne - Swift.

144.900 kroner. Det er prisen for Suzuki Swift Action Star. Bilen har ifølge Suzuki en udstyrspakke til en værdi af 22.000 kroner til en merpris på kun 2000 kroner.

Kampagnemodellen har sportssæder og D-formet læderrat, mens komfortudstyret omfatter infotainmentsystem med DAB+ radio, Apple CarPlay/Android Auto samt bakkamera og Bluetooth. Dertil kommer fjernbetjent centrallås, 16” alufælge, tågelygter og sort-tonede ruder bag. På listen over udstyr er også nødbremse og adaptiv fartpilot.

Annonce

Hybrid-del

Suzuki Swift har en 1,2 Dualjet-motor med 90 hk og Suzukis 12V hybridsystem, som består af en kompakt el-motor og et lithium-batteri. El-motoren assisterer benzinmotoren ved igangsætning og under acceleration, og starter benzinmotoren lydløst og umærkeligt, når start/stop-systemet har været aktiveret. Forbruget er 20 km/l, og derfor er den halvårlige ejerafgift kun 500 kroner.

Action Star-modellen fås lige nu hos landets Suzuki-forhandlere og så længe lager haves.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Nedsparing kan booste din pension markant

Elbobladet

Facelifted Crossland uden X

Elbobladet

Et øjeblik: Holder stenen øje?

Elbobladet

Octavia plug-in til 299.995 kroner

Elbobladet

Et øjeblik: Spring ud og fald ned

Annonce