Annonce
Elbobladet

Tøjbutik slår dørene op i nyt lokale: - Det bliver vildt godt, selvom jeg er træt

Jannick Rudebeck, som til daglig bestyrer Underground-butikken i Fredericia, glæder sig til at møde såvel stamkunder som nye kunder. Særligt sidstnævnte forventer han at se flere af, efter at butikken er flyttet til den nye placering i Gothersgade. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Streetwear-butikken Underground er kommet i nye lokaler henover weekenden. Mandag formiddag åbnede butikken i Gothersgade efter at have ligget i Vendersgade i otte år.

Fredericia: - Det bliver vildt godt, selvom jeg er meget træt i dag. Jeg er så glad for, hvad vi er endt med her. Der er kun positive ting at sige om det, siger Jannick Rudebeck.

Hidtil har man mødt ham i Vendersgade, hvor han leverer et frisk smil, imens han betjener og rådgiver kunderne i tøjbutikken Underground, som han bestyrer.

Mandag 16. november forholder det sig imidlertid anderledes.

For det første skyldes det, at Underground er flyttet til Gothersgade 3 i lokalerne, hvor Louis Nielsen tidligere har holdt til. Derudover er det friske salgssmil erstattet af et lidt mere træt et af slagsen bag mundbindet hos Jannick Rudebeck.

Underground er åbnet i Gothersgade 3. Tidligere holdt butikken til i Vendersgade 19. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Den sidste uges tid har nemlig stået på hårdt slid. Dagen op til første åbningsdag var ingen undtagelse.

- Vi har arbejdet på højtryk til sent på natten for at blive klar til åbningen, siger han og tilføjer, at klokken nåede at blive 1.45, før han kørte fra butikken.

Annonce

Glæder sig til nye kunder

Klokken 10 er butikken dog tæt på at være åbningsklar. Som så meget andet i denne tid bliver der ingen stor åbning. De fleste af kunderne er også på arbejde eller i skole, konstaterer Jannick Rudebeck.

Han ser dog frem til de første kunder entrerer butikken og kommenterer på resultatet af de mange timers anstrengelser.


Det bliver vildt godt, selvom jeg er meget træt i dag. Jeg er så glad for, hvad vi er endt med her. Der er kun positive ting at sige om det.

Jannick Rudebeck, bestyrer af tøjbutikken Underground, der er nyåbnet i Gothersgade


- Rummet er åbent, lyst og indbydende at kigge på. Så det håber jeg også, at kunderne synes. Det er jeg næsten ikke i tvivl om, at de gør. Og så møder vi forhåbentligt nogle nye kunder med den nye placering, vi har fået her, siger han og frisker lidt op.

Selvom de sidste småting mangler at blive gjort, er han nu klar til at vende "closed"-skiltet ved indgangen i Gothersgade. Mon ikke søvnen bliver en smule bedre og længerevarende i nat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Børn synger salmer i det fri

Annonce