Annonce
Elbobladet

Tøjbutik udvider ejerkredsen: Bestyrere bliver medejere

Mick Schmidt (t.v.) og Nicolai Rasmussen (t.h.) udgør sammen med administrerende direktør, Morten Kollerup Nielsen, ejerkredsen hos tøjbutikken De Meza. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
De Meza i Gothersgade har fået to nye medejere i form af Mick Schmidt og Nicolai Rasmussen, som førhen og fortsat står for at bestyre herretøjsforretningen. Efter en hård begyndelse under pandemien mærker de to kompagnoner, at der igen er kommet godt gang i handlen.

Fredericia: - Det er en drøm, der går i opfyldelse.

Smilene er store hos 25-årige Mick Schmidt og 29-årige Nicolai Rasmussen, der bestyrer herretøjsforretningen De Meza i Gothersgade.

I og for sig er der ikke noget nyt i det. Alligevel har deres rolle i butikken ændret sig i de seneste måneder. De to butiksbestyrere har siden 17. maj nemlig også haft titlen som medejere, efter at de i alt har købt 49 procent af virksomheden, hvor administrerende direktør, Morten Kollerup Nielsen, ejer den anden halvdel.

Annonce

- Vi har været i tøjbranchen i mange år, og nu har muligheden budt sig, og så er vi sprunget ud i det med stort engagement, siger Nicolai Rasmussen, der suppleres af Mick Schmidt:

- Generelt mærker vi, at der er kommet godt gang i handlen igen, så vi tror og håber på, at fredericianerne vil vælge byens butikker frem for internettet. Vi er i hvert fald topmotiverede for projektet og for at give kunderne en god oplevelse, hver gang de træder ind i butikken.

Hård start

De Meza slog dørene op til butikken 30. august 2019 - altså godt et halvt år inden corona for alvor kom på folks tunger som andet end en øl.

Det første regnskab for perioden 6. juli 2019-31. december 2020 viser et resultat på -565.293 kroner efter skat, og når Mick Schmidt og Nicolai Rasmussen skal beskrive butikkens første tid, lægger de da heller ikke skjul på, at den har været med bump på vejen.

- Det har været en hård start, men vi oplever god opbakning fra fredericianerne. Vi mærker, at det summer med liv og glæde i byen, så det har været positivt, efter vi igen er åbnet helt op. Vi tror på, at det går den rigtige vej igen, siger Nicolai Rasmussen og uddyber:

- Vi havde købt varer ind til, at vi som ny butik stadig skulle fremad. Så det var bestemt et hårdt slag, da vi fik den første coronadør smækket i hovedet, så butikshandlen gik i stå.

Annonce

Ser frem til fejring

Varelageret er der imidlertid kommet styr på, så nu ser de to medejere spændt frem til den kommende sommerperiode.

- Med udskudte bryllupper og konfirmation kan vi godt mærke, at der er kommet gang i salget af festtøj, som vi byder på masser af. Den del har stort set stået stille i halvandet år, siger Nicolai Rasmussen.


Med udskudte bryllupper og konfirmation kan vi godt mærke, at der er kommet gang i salget af festtøj, som vi byder på masser af. Den del har stort set stået stille i halvandet år.

Nicolai Rasmussen, medejer af De Meza


Mick Schmidt ser også positivt på fremtiden for butikken, som ikke er en del af en kæde og derfor i højere grad kan agere på egen vis.

- Vi ønsker mest af alt at skabe et solidt fundament for butikken. Så må vi se, om vi på sigt skal udvide med en webshop, men lige nu og her er det den fysiske butik, vi har fuldt fokus på, siger Mick Schmidt.

I anledningen af at butikken har fået tilføjet to nye medejere, holder De Meza en åben reception lørdag 3. juli fra 12-16 i butikken i Gothersgade 20D, hvor der bydes på kolde drikkevarer i butikkens bar samt mad.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredericianer modtog pris: Tog hånd om nye medstuderende

Annonce
Annonce
Elbobladet

Undgå at badebassinet bliver en virus- og bakteriesump

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Det summer af glæde og spænding: Gågadesalon klar til åbning

Elbobladet

Fredericias træer: Peter Honorés ahorn på volden

Elbobladet

Præstens klumme: Det er mit legeme og blod - men ikke på en klam måde

Elbobladet

Sushikæde kommer til Fredericia: Forventer at åbne i næste måned

Elbobladet

Få dine planter helskindet gennem ferien

Elbobladet

Skolestart? Øv trafiksikkerhed allerede i sommerferien

Elbobladet

Veninder har gode idéer til bymidten: Lad os få flere træer og mere vand

Elbobladet

Erritsø Y's Men's Klub i en coronatid

Elbobladet

Streamer du ulovligt? Spot faresignalerne i tide

Elbobladet

Arbejdsgiver: Jeg vil ikke undvære mine fleksjobbere

Elbobladet

På den 2. side: Kært barn har ingen navne

Elbobladet

Så enkelt kan det gøres: Klodset løsning kan hjælpe handicappede på café

Elbobladet

Ugens hund: Gæt, hvad jeg graver ned ude i haven - og hvor det ligger

Elbobladet

Michael solgte Hus Forbi foran Føtex: Nu er han ansat

Elbobladet

Det skal du vide, før du anlægger havedam

Elbobladet

Bag disken: Optiker har skudt gang i en ombygning i millionklassen

Elbobladet

Mange vander haven forkert: Sådan gør du i sommervarmen

Elbobladet

En epoke med blade, tobak og lotteri slutter: Fredericias ældste aviskiosk lukker

Elbobladet

Festival sætter 13 danske bands på plakaten i Det Bruunske Pakhus

Elbobladet

Brug de lokale strande: Leg jer til større badesikkerhed

Elbobladet

Ingen parkeringspanik her - tværtimod sukker ny, stor p-plads efter biler

Annonce