Annonce
Elbobladet

Tøjforretning skifter navn - anden butik holder ophørsudsalg

Herretøjsbutikken skifter navn til Mr. Fredericia. Foto: Klaus Madsen
Efter at Jan Juul har forladt Mr. Juul i Danmarksgade, skifter butikken navn til Mr. Fredericia. Selskabet bag Mr. Fredericia har samtidig valgt at holde ophørsudsalg i damebutik.
Annonce

Fredericia: Mr. Højer bliver til Mr. Fredericia.

Og så vil kunderne møde nye, men også velkendte ansigter i butikken, efter at direktør Jan Juul har opsagt sit job som direktør pr. 30. marts.

Medejer af herretøjsbutikken, Jan B. Rasmussen, skriver følgende om ændringerne i en pressemeddelelse:

- Jeg har gennem det seneste år ejet størstedelen af selskabet Højer Fredericia ApS, som driver både MR-butikken og Juul Women. Jan Juul har opsagt sit job som direktør i selskabet, og derfor har vi/jeg været nødsaget til at finde en ny løsning på bemandingen i MR-butikken fremadrettet, skriver Jan B. Rasmussen.

Butikken har været drevet i selskabet Højer Fredericia Aps, og Jan B. Rasmussen ærgrer sig over bruddet med Jan Juul. De begyndte samarbejdet 1. september 2019.

- Jeg synes, Jan er en rigtig god butiksmand, så det er ærgerligt, at det er kommet hertil, men det er klart, at når det kommer til så hurtigt et brud, som tilfældet er her, så er det, fordi vi er blevet uenige om nogle vigtige ting i driften af selskabet og de to butikker. Corona-krisen gjorde det ikke nemmere, men vi er nødt til at se fremad, udtaler Jan B. Rasmussen.

Juul Women genåbnede torsdag i sidste uge. Butikken holder ophørsudsalg, da den lukker på et senere tidspunkt. Arkivfoto
Annonce

Juul Women lukker

Dametøjsbutikken Juul Women, som holder til på den modsatte side af Danmarksgade og ligeledes drives af Højer Fredericia ApS, har siden torsdag holdt ophørsudsalg, da butikken lukker.

- Der har ikke været tilstrækkelig finansiering til at drive dametøjsbutikken videre, siger Jan B. Rasmussen.

Avisen har også bedt Jan Juul om en kommentar til Højer Fredericia ApS' beslutning.

- Jeg har ikke noget med butikken at gøre mere, så jeg kan ikke udtale mig om det. Vi fremlejer lokalerne til Højer Fredericia ApS frem til 30. september. Derefter står der ledige butikslokaler klar, men det er ikke til at vide, hvad der skal ske, siger Jan Juul, som dog fortæller, at han og Trine Juul ”leger med nogle planer”.

Jan Juul har forladt Mr. Juul, hvor han har været direktør siden 1. september. Arkivfoto
Butikken skal fremover hedde Mr. Fredericia. Tidligere blev den drevet under Mr. Højer, og i dag står der Mr. Juul på skiltet. Billedet her er fra 2016. Arkivfoto
Jan B. Rasmussen vil være at finde i butikken, men driver også virksomheden JBR Agencies. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

BMW elbil med 500 hk

Elbobladet

MX-30 scorer fem stjerner

Elbobladet

Fransk vintage jul

Elbobladet

Vælg te som du vælger din vin

Elbobladet

Kongehuset - fortid eller fremtid?

Annonce