Annonce
Elbobladet

Taulovs nye Netto åbner 1. juli: Snart helt lille butikstorv på Adelvej

Netto åbner helt ny butik i Taulov 1. juli, og den fødes med kædens generelle nye opdaterede indretning og look: Sådan ser det blandt andet ud. PR-foto: Netto, Ulrik M. Eriksen
Fakta er blevet til Coop 365, og lige ved siden af slår konkurrenten dørene op om få uger.

Taulov: Om mindre end en måned åbner Taulovs dagligvarebutik nummer to. Lige op ad nummer et.

Netto er klar til konkurrence med Coop 365 (tidligere Fakta) på nabogrunden på Adelvej. Netto får husnummer 61.

Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto, oplyser Netto i en pressemeddelelse. Kæden under Salling Group, der også ejer Føtex, Bilka og Salling-stormagasinerne, investerer en milliard i nye discountbutikker og ny indretning i eksisterende butikker i 2021.

Annonce

Den nye Netto i Taulov fødes derfor med opdateret inventar, andre farver, ny belysning, anderledes muzak i højttalerne, et markant større salgsområde til frugt, grønt og convenience - altså færdigmad og nemme måltidsløsninger samt mere plads til køl og frost med plads til præsentation af det ferske kød. Kunderne vil se medarbejdere i nyt tøj, og der klæbes ikke film for ruderne, så lys lettere trænger ind.

Anden Netto ombygger også

Butikschefen på Adelvej hedder Nicklas Behrend. Hans filial bliver på 1200 kvadratmeter og får omkring 70 parkeringspladser.


Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed.

Michael Løve, dir. Netto, i pressemeddelelse


Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept, oplyser Netto. Også på Nymarksvej er kæden i gang med at ombygge den nuværende butik, som åbner 24. juni.

Den nye Netto på Adelvej får et stort område med frugt og grønt. PR-foto: Netto, Ulrik M. Eriksen

Kom hurtigere igennem butikken

Noget andet, der er nyt i den nye Netto i Taulov, er Scan & Go, hvor man via sin smartphone og en app selv scanner og betaler sine varer, mens man køber ind.

Scan & Go-kunder får egen udgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Bobby elsker bare sutter

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Elbobladet

Opvaavni tilbage i Fredericia

Annonce