Annonce
Elbobladet

Teater Malstrøm udsætter premiere: Dracula lader vente på sig

Covid-19 påvirker endnu engang afviklingen af forestillinger på Teater Malstrøm. Foto: PR-foto
Annonce

Fredericia:  Oprindeligt skulle Teater Malstrøm have premiere på "Dracula" i september 2020, men den første covid-19-nedlukning betød, at forårets burlesque-show måtte aflyses kort efter premieren i marts. Det lykkedes at genopsætte showet, der havde repremiere i september.

"Dracula" blev derfor rykket til marts-april 2021, og i december blev det offentliggjort at den skulle spille i Fredericia Teaters lille sal.

Men på baggrund af den seneste udvikling i covid-19-pandemien har teatrets bestyrelse taget en beslutning om, at "Dracula" må udsættes endnu en gang.

- Vi konstaterede, at det i den nuværende situation ikke er realistisk at gå efter, at "Dracula" skal have premiere som planlagt medio marts, så vi overvejede muligheden for enten at udsætte "Dracula" en måned eller udsætte den til september, hvor den så skulle spille i stedet for vores Piaf-musical. Der er stor usikkerhed om, hvornår der bliver genåbnet for foreningsaktiviteter og teaterforestillinger. Derfor valgte vi at gå efter at sætte "Dracula" op til september/oktober og udskyde "Piaf "til starten af 2022, fortæller teaterleder Martin Bach Sørensen i en pressemeddelelse.

I december faldt de praktiske detaljer på plads, så "Dracula" kunne afvikles i Fredericia Teaters lille sal, samtidig med at der kunne afvikles arrangementer på den store scene.

- Det var en lettelse og glæde for hele teatret, at lejevilkårene faldt på plads, for "Dracula" kræver et format med en større scene med højere til loftet. Den kan ikke skæres ned i et format, der passer i Det Bruunske Pakhus, så vi prøver nu at få lov at flytte vores booking af den lille sal på Fredericia teater til efteråret, fortæller Teater Malstrøms leder.

Publikum, der allerede har købt billetter til "Dracula", får information om deres muligheder for ombookning eller refusion inden for de kommende uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Et øjeblik: Det er noget rod

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce