Annonce
Elbobladet

Terapeuter går til kamp mod angst

Coronavirussen har fået angsten til at blusse op. Sådan oplever terapeuten Rikke Friis det. Pr-foto
Annonce

Fredericia: Der er flere, som bryder ud med angst under coronapandemien, hvor man bekymrer sig over virus og risici for smitte samt job og økonomi.

Sådan oplever naturterapeuten Rikke Friis fra Klinik Go det i hvert fald. Hun er gået sammen med en anden naturterapeut, Ivonne Lindahl Pedersen, fra virksomheden Mental Sundhed om at lave forløbet "Vind over angsten med vind i håret", som foregår over fire torsdage i juni.

- Vi laver aktiviteter og undervisning ude i naturen om det at have angst og får sat ord på, hvordan man kan bekæmpe den og leve med den, forklarer Rikke Friis om arrangementet, som finder sted i området ved Fredericia Rideskole på Fuglsangvej og er henvendt for folk fra 18-65 år.

Selv har hun oplevet flere henvendelser fra folk, hvor angsten er blusset op under coronapandemien og har efterspurgt behandlinger. Efter der igen er blevet åbnet op for liberale erhverv, har det kunnet lade gøre. Blandt andet ved hjælp af behandlingsformen nada, hvor der gives øreakupunktur. Dette vil også være muligt under forløbet mod angst.

- Vi håber, at deltagerne får nogle værktøjer, så angsten ikke bliver invaliderende for dem i deres hverdag, siger Rikke Friis.

Man kan læse mere om forløbet på Instagram under profilen "gomentalsundhed". Der er egenbetaling til forløbet og begrænset antal pladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce