Annonce
Elbobladet

Thansen vil være mere familievenlig: Nye butikslokaler plads til flere varer og bedre kundeoplevelse

"Så kører det for dig" lyder Thansens slogan. Det gælder ligeledes for de yngste, der også kan få en på opleveren i den kommende butik på Vejlevej. Butikschef Hans Pedersen glæder sig til at vise den frem, når den åbner 29. oktober. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Kunder kommer fremover til at støde på en række varer, de ikke før har set hos Thansen, når butikken åbner på ny lokation. Butikken er nemlig mere end udstyr og reservedele til biler, understreger butikschef.

Fredericia: - Vi har manglet en butik, der er stor og anderledes, i lang tid, og det bliver den. Vi kommer til at prøve tingene af her, og det bliver en hel anden oplevelse for kunderne, siger Hans Pedersen.

Butikschefen hos den lokale Thansen på Vejlevej har fundet det helt store smil frem. Ikke fordi han skal sælge noget i denne omgang. Nej, derimod fordi han skal sige et par ord om Thansens nye butik på Vejlevej 104.

29. oktober bliver dørene slået op til det godt og vel 550 kvadratmeter store butikslokale. Det er næsten dobbelt så stort som den eksisterende butik, der snart er fortid, på Vejlevej. Derfor kan kunderne forvente at finde lidt mere på hylderne. I alt bliver der 2000 varenumre mere i selve butikken, så det kommer op på 4800 i alt.

Annonce

- Tidligere har vi haft mange af varerne liggende på lageret bagved, men de sælger jo sig selv bedst, når de kan ses og røres, konstaterer Hans Pedersen.

Der er blevet en hel del mere at holde styr i butikkens lager. Særligt blandt autoreservedele er der sket en del, så kunderne i høj grad kan forvente at have varerne i butikken. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Butikken kræver også et lager, selvom flere varer bliver synlige blandt kunderne. Dette er også blevet udvidet i forbindelse med flytningen og særligt på autoreservedele vil kunder fremover blive mødt af et større udvalg.

- Vi får 4500 varenumre mere til de cirka 2000, vi har i dag på autoreservedele. Førhen har vi arbejdet efter, at vi skulle levere en del af efterspørgslerne, og at resten kunne leveres fra dag til dag, hvilket man også fortsat kan. Men kunderne vil i langt højere grad opleve, at vi har varen i butikken eller lageret fremover, så jeg tror, det giver en hel anden oplevelse, siger butikschefen.

Oplevelser for familien

Det er indretningsleder Mike Nielsen, som har arbejdet med udseendet og opbygningen af den nye butik, og han kan berette om store forandringer i butikken.

Der er overskud til smil og grin hos butikschef Hans Pedersen og indretningsleder Mike Nielsen. I grundplan får Thansen 1250 kvadratmeter, hvilket dækker over butik, lager og montagelokale. Dertil kommer en mindre førstesal, der inkluderer teknik- og personalerum. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

- Vi har taget en masse træ ind i vores indretning, som tidligere udelukkende har bestået af stål. Derudover kommer der også flere billeder på endegavlene, fordi vi har fået plads til en bedre indretning, siger han og opsummerer:

- Man kan sige, at vi går fra at være en udvalgs- til en oplevelsesbutik. Eller vi vil i hvert fald gerne byde på begge dele.

Kasselinjen har også ændret sig, så kunder ikke længere på samme måde kan gå den direkte vej fra indgangen.

- I stedet vil vi invitere kunderne rundt i butikken og lade dem blive inspireret. Vi er mere end reservedele og alt til bilen. Vi tilbyder også varer inden for børnesikkerhed, højtryksrensere og forskelligt inden for marine for blot at nævne en lille del, som man måske ikke i første omgang forbinder med Thansen, siger Mike Nielsen.

Førstesalen er ikke for folk med højdeskræk. Til gengæld er der et godt overblik over det rummelige lager. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Det nikker Hans Pedersen genkendende til.

- Vi håber, folk får en hel anden oplevelse og får en større lyst til at bruge tiden her. Vi bliver nemlig mere familievenlige og får en lille bane, hvor børnene kan løbe rundt på løbehjul, siger butikschefen.

Vi håber, folk får en hel anden oplevelse og får en større lyst til at bruge tiden her. Vi bliver nemlig mere familievenlige og får en lille bane, hvor børnene kan løbe rundt på løbehjul.

Hans Pedersen, butikschef Thansen på Vejlevej
Annonce

Udvider åbningstid

I forbindelse med flytningen holder Thansen lukket på Vejlevej 28. oktober. Fra 29. oktober vil kunder imidlertid kunne besøge butikken en time mere om morgenen i hverdage. Fremover løber åbningstiderne fra 8-19 mandag-fredag og 9-17 lørdag-søndag.

Udvalget til børnefamilierne er blevet udvidet markant i selve butikken. Tremmeseng, legemåtter og diverse varer inden for sikkerhed er blandt det, man kan finde på hylderne. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Åbningen bliver markeret på festlig vis med fadøl, sodavand og pølser.

- Og så vil vi naturligvis også byde på en masse tilbud. Vi glæder os helt vildt, ligesom vi ser frem til at åbne sammen med Jysk og senere få Elgiganten og Intersport Outlet som naboer, siger Hans Pedersen.

Jysk og Thansen åbner begge 29. oktober på den nye lokation i den vestlige ende af Vejlevej, inden man passerer byskiltet ud af Fredericia. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Jysk og Thansen er i dag naboer på Vejlevej 135 og 137. Disse lukker, når de nye butikker åbner. Jysk lukkede butikken fra mandag 25. oktober, mens Thansen lukker den fra torsdag 28. oktober. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Annonce
Annonce
Elbobladet

Biblioteket efterlyser fantastiske forsider

Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredericialandkortet: Ibi Støving er vild med Fredericia

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

City Escape kommer til Fredericia: Vær med til at redde midtbyen fra en terrororganisation

Elbobladet

Ny lokalkoordinator skal styrke indsats for psykisk sårbare

Elbobladet

Sidste chance for at indstille kandidater: Handels- og kulturlivet fortjener en hyldest, mener jurymedlem til Byens Bedste

Elbobladet

Årets hunde vil dele præmien med andre - eller i hvert fald noget af præmien

Elbobladet

Koncert med Randers Kammerorkester

Elbobladet

Brugs skifter navn og koncept: Nye varer på hylderne og udsigt til markante prisfald

Elbobladet

Træt af at se tv i sofaen med din partner? Prøv dette i stedet

Elbobladet

Camilla knuser cancer med hjemmebag

Elbobladet

Ny cykelforretning åbner i vestbyen: - Vi vil skille os ud

Elbobladet

Erfaren fynbo åbner ny køreskole i Fredericia: - Det er da her, jeg skal være

Elbobladet

Præstens klumme: Tid er liv, og livet bor i hjertet

Elbobladet

Se de mange billeder: Fredericia har ofte stået på dronningens visitliste i 50 år

Elbobladet

Hvor der er en vilje er der en vej - også for orblinde

Elbobladet

Guldsmed flytter til gågadens smykkecentrum: - Jeg glæder mig så meget

Elbobladet

Støtten til det lokale handels- og kulturliv betyder meget for jurymedlem: - Fredericia har alt, hvad vi har brug for

Elbobladet

Mange kommer til skade: Disse farer lurer på legepladsen

Elbobladet

Pingvinerne fra volden er væk igen: Hemmelig kunstner har mere end bare smil i tankerne

Elbobladet

Malene led af angst og depression: I dag hjælper hun frivilligt andre i samme situation

Elbobladet

Det lokale handelsliv har udviklet sig til det bedre, mener jurymedlem til Byens Bedste

Elbobladet

Uventede problemer lurer på årets skiferie

Elbobladet

Susan kan fejre 45 år i samme sportsbutik: - Jeg har aldrig overvejet at lave andet

Annonce