Annonce
Hver enkelt af de 330 aftappede flasker er håndnummereret og forseglet med lak. Hos Ti Trin Ned fås den sammen med en tonic, som køkkenchef og restaurantejer Rainer Gassner står bag. PR-foto
Elbobladet

Ti Trin Ned laver gin-samarbejde med destilleri

Annonce
  • Hver enkelt af de 330 aftappede flasker er håndnummereret og forseglet med lak. Hos Ti Trin Ned fås den sammen med en tonic, som køkkenchef og restaurantejer Rainer Gassner står bag. PR-foto
  • Lasse Højer Jespersen (på billedet) og Jonathan Gouveia, der er tjenere på Ti Trin Ned, har været bindeled mellem Himmerigskov og Trolden under forløbet med at udvikle ginnen. PR-foto
Elbobladet

Bliv gospelstjerne for en dag

Annonce
Elbobladet

Vær mand for dit helbred - foredrag med forskningsleder Svend Aage Madsen

Annonce
Elbobladet

Nyt liv i tidligere café: Sarahs døde mormor har spillet stor rolle for hendes valg

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Koncert med Clemens Knejterne i Lyng kirke

Elbobladet

Foredrag og orientering om IT-svindel

Elbobladet

Klaverkoncert med Karin Viktoria Jakobsson

Elbobladet

Se galleri af isglade børn: Legeredskaber blev indviet af de mindste i høj solskin

Elbobladet

Efter 20 år slutter festen: Ingen vil tage det lange, seje træk, så nu bliver der sagt stop

Elbobladet

Fredericia Big Band med Karmen Röivassepp

Elbobladet

Fredericia Bibliotek indbyder til opstart af ny læseklub

Annonce