Annonce
Elbobladet

To, der ser frem til deres første omgang Sommerrock

Sascha Larsen er ny butikschef hos Imerco i Danmarksgade. Og hun glæder sig til Sommerrock og By Night. Foto: Peter Friis Autzen
Mange i Fredericia har oplevet Sommerrock flere gange. Men to butikschefer får debut på fredag.

Fredericia: - Det bliver faktisk mit første Sommerrock, siger butikschef Finn Engberg i en kort pause mellem ekspeditioner i Kop & Kande, der ligger i Fredericia Midtpunkt.

- Men jeg har hørt, at dagen plejer at være noget helt særligt. Det er jeg spændt på at opleve, siger han og tilføjer, at han godt ved, at arrangementet i år ikke svarer til normalen.

- Det kan jo ikke være anderledes, end at det er lidt anderledes i år. Men det skal nok blive godt. Jeg er sat i verden for at sælge, så jeg sørger selvfølgelig for at have nogle gode tilbud at byde ind med. Den skal have max gas indenfor de rammer, corona og restriktionerne giver os, siger han.

Annonce


Det kan blive starten på en god sommer.

Sascha Larsen, Imerco


I Danmarksgade ligger Imerco, hvor den nye butikschef, Sascha Larsen, ser frem til at opleve dagen, som hendes kolleger har fortalt så meget om. Ligesom Finn Engjerg kan hun se frem til at opleve Sommerocken rulle for første gang.

- Vi glæder os. Vi trænger måske også allesammen til at få lidt at smile af, og Sommerocken kan jo gå hen at blive starten på en rigtig dejlig sommer, siger Sascha.

Hun regner med at opleve mange kunder og god handel på dagen, hvor Imerco - ligesom hovedparten af byens butikker - planlægger at have åbent fra klokken 10-22.

Finn Engberg er butikschef i Kop & Kande. Og han glæder sig til Sommerrock og By Night. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Bobby elsker bare sutter

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Rift om vilde frø og planter

Elbobladet

Opvaavni tilbage i Fredericia

Annonce