Annonce
Elbobladet

Tre svømmere fra DeltaSwim deltog i national årgangssamling i Herning

Jonatan Falk, Jakob Kristensen og Christian Thomsen deltog i starten af januar i Dansk Svømmeunions nationale årgangssamling i Herning. De tre svømmere havde kvalificeret sig til samlingen ved regionsmesterskaberne i Sydjylland. De tre drenge havde en super weekend med mange gode oplevelser og indtryk. Privatfoto
Annonce

Fredericia: Da de bedste årgangssvømmere fra hele landet den 3.-5. januar mødtes til Dansk Svømmeunions nationale årgangssamling i Herning var der også tre svømmere fra DeltaSwim - Fredericia Svømmeklub - med til stævnet. De tre deltagere var Jonatan Falk, Jakob Kristensen og Christian Thomsen. De tre svømmere havde kvalificeret sig til samlingen ved regionsmesterskaberne i Sydjylland.

Samlingen bød på forskellige træninger, workshops, kammeratligt samvær og overværelse af showet Sport 2019 i Boxen. En af træningerne var med landsholdssvømmeren Mathias Rysgaard, der vandt bronze ved EM og er dansk rekordholder på 100 meter fri. En anden af træningerne var med landsholdssvømmeren Tobias Bjerg, som drengene aftenen forinden havde set vinde prisen som det olympiske håb. Tobias Bjerg er dansk rekordholder på 50 meter fri samt på 100 meter bryst og har deltaget ved EM og VM.

Cheftræner Kirsten Detlef oplyste, at klubben havde en deltager med på sidste års samling. Hun håber på, at tendensen fra i år med flere deltagere fra klubben vil fortsætte næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce