Annonce
Elbobladet

TV-meteorolog snakker klimaforandringer på Rådhuspladsen

Klimaforandringer, og hvad kan vi som borgere gøre for at bremse dem, er temaet, når Danmark for målene igen besøger Rådhuspladsen i Fredericia. Vejrvært på tv, meteorolog og klimaekspert, Mikael Jarnvig, giver et oplæg klokken 17.30. Pressefoto
Danmark for målene besøger fredag eftermiddag endnu engang Fredericia. Denne gang er temaet Natur og grøn omstilling.
Annonce

Fredericia: Når Mikael Jarnvig, meteorolog, tvvært, foredragsholder og klimaekspert, indtager Rådhuspladsen fredag eftermiddag, er emnet klimaforandringer.

Den kendte vejr-vært er hovednavnet, når Danmark for Målene fredag fra klokken 14 til 18 endnu engang aflægger Fredericia et besøg. Denne gang med fokus på "natur og grøn omstilling' - et tema som verdensmål 13: Klimaindsats. Fokus på denne temadag er klimaforandringerne, og hvordan vi som borgere kan være med til at bremse forandringerne. Og hvordan vi kan beskytte naturen.

Udover Mikael Jarnvigs spændende oplæg, som starter klokken 17.30, vil der hele eftermiddagen være en udstilling på Rådhuspladsen med viden og information om verdensmålene og dagens tema.

Mangler mobilen strøm, kan du få den opladet via solceller, mens du lærer en masse om solceller. Du kan også få svaret på, hvad der sker med en dåse eller flaske, når den sendes ind i pantautomaten. Der vil desuden være tegnekonkurrence, skattejagt og en gratis kop bæredygtig kaffe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Baby-salmesang i Trinitatis Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Din vin kan være sminket med kemi

Elbobladet

Giv haven et eksotisk pift

Elbobladet

Opel sætter strøm til Vivaro

Annonce