Annonce
Elbobladet

Tv-sangstjerner giver den gas med soul og gospel i Christianskirken

Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jasmin Gabay og James Sampson er gået sommen om at lave "Soulmission - A Gospel Experience". PR-foto
Annonce

Fredericia: De fire soul- og gospelsangere Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jasmin Gabay og James Sampson, som en del kender fra tv-programmer som X-Factor, Dansk Melodi Grand Prix og Stjerne for en aften, er gået sammen om at lave en helt særlig koncertoplevelse. Den tager de under navnet Soulmission - A gospel experience 10. marts med til Christianskirken i Fredericia.

De fire sangere fortolker nogle af den nyere musikhistories største hits med stemmer fulde af passion, indlevelse og spiritualitet, så sangene får et twist af soul og gospel.

Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jasmin Gabay og James Sampson har rødder i vidt forskellige baggrunde, både hvad angår det personlige og det musikalske. Men her forenes de i fælles kærlighed til gospel og soul og den glødende kraft og inderlighed, man finder i denne genre, dels som sanger og lytter og dels som både solist og som del af et kor.

Sangene bliver et soulfyldt og spirituelt udvalg af kendte kunstnere som Bob Dylan, Beyoncé, Adele, Bruno Mars og Katy Perry.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Et liv i broget sammenhæng

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

25 år med malerbøtter og pensler

Elbobladet

Oplev flotte naturbilleder

Elbobladet

Drop-in-dåb i Fredericia Provsti

Elbobladet

Mad med mening og Karen Grøn

Elbobladet

En helt ny gammel motor

Annonce