Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Alfred er en hund efter lavendel - og undertøj

Så snart Alfred ser kameraet, løber han hen til det. Så det er lidt svært at "skyde" ham knivskarpt. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce

Fredericia: Alfred er en tre år gammel bomuldshund.

- Ren bomuld, siger han og ser stolt ud.

Alfred er ude at lufte Mor-Lise, som han i samme omgang benytter som mennesketolk, så ElboBladet ikke misforstår noget af betydning.

- Min livret er pølser. Kyllingepølser, for at være helt præcis. Dem er jeg helt vild med, siger Alfred, som ellers ikke er kræsen.

- Nej, man skal jo smage på og spise lidt af hvert, siger han og fortæller uden skam, at han i morges spiste en madpakke, som ellers skulle have været med sin ejer i skole.

- Den smagte dejligt, siger Alfred, som dog mener at have fået lidt maveproblemer oven på det uinviterede, gastronomiske raid tidligt i morges.

For nylig var Alfred til træning i at snuse sig frem til forskellige ting - og han viste særlige evner i at finde lavendel.

- Så nu kan jeg snuse mig frem til gamle damer, siger han.

Alfred elsker at rode i Mor-Lises skabe og skuffer. En gang i sommer nåede han i bund i en skuffe med undertøj og sokker. Kort efter lå skuffens indhold spredt ud over hele haven - noget af det var dog gravet ned. Det blev opdaget af et hold håndværkere på stedet.

- Den dag fik jeg ingen kyllingepølser...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce