Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Carla luller menneskebørn i søvn

Carla elsker at holde øje med omgivelserne - ikke mindst andre hunde. Her har hun fået øje på en. Foto: Peter Friis Autzen
Selvom man er en spirrevip, kan man godt være god til at skabe en rolig stemning.
Annonce

Fredericia: Carla er en fem år gammel fransk bulldog. ElboBladet møder hende lige udenfor redaktionens fordør i Prinsessegade - overfor biblioteket.

Det er ikke let at fange Carlas udelte opmærksomhed, for hun holder nysgerrigt øje med omgivelserne. Ikke mindst, når en fremmed hund kommer forbi.

- Jeg er skør og evigglad, siger Carla, der benytter "mor" Tilde som mennesketolk.

Det betyder, at Carla ikke rigtig er bange for noget som helst, for verden er jo så god, at der ikke er grund til nervøsitet.


Menneskebørnene hjemme hos mig er bare SÅ dejlige.

Carla


- Det bedste i verden er at løbe frit rundt uden snor. Vi bor et sted, hvor det godt kan lade sig gøre. Og ellers kan mor godt lide at tage mig med hen til steder, hvor man gerne må tage snoren af. I hundeskove, for eksempel.

Carlas livret er ganske enkel: Leverpostejmadder. Dem kan hun ikke få nok af.

Annonce

Levende puttebamse

Hjemme hos familien er der også to små menneskebørn. En dreng og en pige på henholdsvis ét og tre år. Og dem kan Tilde rigtig godt lide.

- De er dejlige, og jeg kan godt lide at lege med dem, siger Carla.

Om aftenen, når menneskebørnene skal i seng, må Carla en gang i mellem træde til med en hjælpende pote.

- Det er ikke altid, at de små kan sove. Eller ikke vil sove. Så forsøger mor at putte dem og synge for dem. Men hvis ikke det virker, kalder hun på mig. Så hopper jeg op i sengen til børnene og lægger mig oven på dynen. Så falder de altid til ro og ender i drømmeland. Det gør jeg også selv, og så ligger jeg der hos dem indtil næste morgen - med mindre jeg skal ud at tisse. Det er så hyggeligt at sove sammen med dem, siger Carla.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Skarp pris på Sorento plug-in

Elbobladet

Præstens klumme: Kan den byttes?

Annonce