Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Charlie øver sig på skarnsstreger

Charlie er en charmerende lille uldtot. Her smager han på vandet i Gothersgade-renden. Foto: Peter Friis Autzen
Han er lille og kan ikke så mange skarnstreger endnu. Men Charlie har ambitioner.
Annonce

Fredericia: Charlie er en tre måneder gammel lhasa apso. Han er så blød og sød at se på, at han næsten ikke kan gå i fred, når han lufter "mor" Anna i gågaden i Fredericia.

- Men det er ok. Hvad skal jeg gøre? Folk må gerne synes, at jeg er sød. Man kan jo ikke gøre for, at man har charme, siger Charlie og ser sig afslappet omkring, mens Anna smilende hilser på endnu en kvinde, der er ved at dåne over Charlie.

Med kun tre måneder på bagen har Charlie endnu ikke begået særlig mange narresteger. Men han har mange idéer, og dem udvikler han ivrigt på sammen med Annas barnebarn, Bertel.

- Bertel er bare god til det der med narrestreger, så vores samarbejde skal nok bliver godt. Indtil videre er mit glansnummer at gemme mors sutsko under en busk udenfor. Det var sjovt, men jeg kan mærke, at der er mere og større på vej, siger Charlie og logrer med halen, der ellers ligger på sin faste plads hen over ryggen på ham.

Annonce

Støvsuger krummer og leger sig træt

Charlies livret er krummer fra menneskernes bord.

- Normalt spiser jeg tørkost, som er blødt lidt op af hensyn til min lille hvalpemave. Men hvis der ligger krummer på gulvet, når mine mennesker har spist, "støvsuger" jeg dem op med min snude og tunge. Og så spiser jeg dem. Mums!

Det bedste i verden for Charlie er at lege med sin hundeven, Ava. Ava er to uger ældre end Charlie, og det er faktisk en stor aldersforskel, når man kun er tre måneder.

- Men vi leger simpelthen så godt sammen. Og vi giver den totalt gas. Jeg er helt udmattet og træt bagefter. Så er det godt, at man er en blød, lille hvalp, som har lov at lægge sig og hvile ud hvor som helst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce