Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Chiko gemte sine kødboller i sengen

Chiko elsker godbidder, Mor og kødboller. Foto: Peter Friis Autzen
Den, der gemmer til natten, gemmer ikke altid til katten.

Fredericia: Chiko er en ti år gammel blanding af tjekkisk rottehund og noget andet.

- Og jeg har en hjemmestrikket trøje på. Kan du se den? spørger han, da ElboBladet møder ham i Fredericia midtby, hvor han er ude at lufte "Mor" Birgitte, der har strikket trøjen.

Chiko forklarer ved hjælp af sin medbragte mennesketolk, at han har lidt separationsangst. Så han er er mest tryg ved at være lige i nærheden af Mor Birgitte. Men det har hun heldigvis heller ikke noget i mod.

- jeg elsker godbidder. Men der bor også en anden hund derhjemme, så jeg er nødt til enten at spise godbidderne meget hurtigt - eller gemme dem. Ellers snupper den anden hund dem fra mig, og det vil jeg ikke have, siger Chiko og fortæller, at han en gang gemte en portion kødboller i en seng.

Da familiens voksne datter gik i seng, gik der lidt tid, før hun opdagede, at hun lå og vendte sig i Chikos kødboller. Da hun opdagede det, var hun nødt til at skifte sengetøj og gå i bad.

- Men det var alt sammen ok, for jeg fik mine kødboller tilbage. De var blevet lidt fladere - og også temmelig nuldrede. Men de smagte mindst lige så som altid, siger Chiko.

Selvom han er et roligt gemyt, er hans yndlingsleg at flænse dyr i stykker.

- Altså tøjdyr, siger han.

- Jeg kan også godt lide at lege med bold. Men helst kun sammen med én ad gangen. Hvis der er flere med, vil jeg hellere bare hen til Mor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Større batteri i A6 plug-in

Elbobladet

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Elbobladet

100.000 kroner til ny kampagne: Tag trygt til Fredericia med dankortet

Annonce