Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Eddie er en vaskeægte some-stjerne

Eddie har aldrig før oplevet sne. Så han er nysgerrig og smager på de flyvende, små flager af frost. Foto: Peter Friis Autzen
Eddie har over 13.000 følgere på Instagram.
Annonce

Fredericia: Eddie er en knap 11 måneder gammel pomeranian. ElboBladet møder ham i Gothersgade på dagen, hvor han for første gang i sit liv oplever sne på egen pels.

- Sneen er sjov. Både den, der ligger på jorden, men især de fnug, der falder ned og lander på min snude, siger Eddie og slikker et fnug af sin næsetip.

Eddie er lidt af en kendis. Han har nemlig sin egen instagramprofil, hvor godt og vel 13.000 følger hans liv og færden.

- Det tjener jeg lidt på. Den side betaler mit foder og en del legetøj, siger han, mens hans opmærksomhed hurtigt vender tilbage til de faldende fnug.


Jeg har 13.000 følgere på Instagram.

Eddie


På Instagram hedder han the.teddy.eddie . Her boltrer han sig med fotos, der fremhæver hans vindende personlighed og superbløde pels. Også på gågaden i Fredericia er forbipasserende opmærkom på begge dele. Flere er nødt til at standse op og klappe ham, inden de går videre.

- Far og mor hjælper mig med at opdatere min side på insta. For mine poter laver for mange slåfejl på skærmen og tastaturet, siger Eddie.

Hans mennesker har stor erfaring med den slags. Farmand Eiqu Miller og mor Sophia Brown er begge youtube-stjerner og bliver også genkendt af nogle af de forbipasserende, der stopper op for at mærke Eddies bløde charme.

Annonce

Taknemmelig og hjælper til

Eddie er meget taknemmelig for, at far og mor hjælper ham med at holde instagram-siden opdateret.

- Så jeg vil selvfølgelig også gerne hjælpe dem lidt derhjemme. For eksempel med at sortere affald, siger Eddie, der stolt beretter, hvordan han tog fat i en skraldepose, der skulle bæres ud - og sørgede for grundig spredning og indledende sortering, inden posen blev smidt i skraldespanden.

Han var dog bedst til de indledende manøvrer - resten krævede deltagelse af far og mor.

- Jeg hjælper dem også med at holde den slanke linje. For eksempel snuppede jeg en McDonald's hamburger fra deres pose og spiste den, inden de nåede selv at sætte tænderne i den. Jeg kan godt lide hamburgere. Med benzin-agurker, selvfølgelig, siger Eddie og snurrer rundt om sig selv så hurtigt og længe, at det til sidst er svært at se, hvad der er forende og bagende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

To kæledyrsbutikker bliver til én: Maxi Zoo overtager Petworlds placering

Elbobladet

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Elbobladet

100.000 kroner til ny kampagne: Tag trygt til Fredericia med dankortet

Elbobladet

Kribler i butikkerne, men forvent ikke køtilbud: Handelen i Fredericia forsøger kontrolleret genåbning mandag

Elbobladet

Butiksformand: Corona var den øjenåbner der skulle til - nu er det de fysiske butikkers tur

Elbobladet

DS udfordrer tyskerne

Annonce